Πρωτοφανής αγριότητα: Λήστεψαν & σκότωσαν τους γονείς & μετά έπνιξαν την 4χρονη κόρη τους

Θλίψη και θυμό προκαλεί η ιστορία της μικρής Αρίνα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από αγνώστους, οι οποίοι σκότωσαν τους γονείς της μπροστά στα μάτια της και μετά έβαλαν αυτήν και τα πτώματα σε αυτοκίνητο και το έριξαν σε λίμνη.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στην Κριμαία. Ο 35χρονος Κονσταντίν και η 32χρονη Ίνα Λαρκόφ με την 4χρονη κόρη τους ταξίδεψαν με το αυτοκίνητό τους από την πόλη Θεοδοσία στο χωριό Γκεροέφσκοε προκειμένου να αγοράσουν άλλο όχημα, που ο πατέρας είχε βρει από το διαδίκτυο.

Φτάνοντας στον προορισμό τους, συναντήθηκαν με δύο άνδρες, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι ιδιοκτήτες του προς πώληση οχήματος. Όταν το ζευγάρι βγήκε από το αυτοκίνητο, ένας από τους άνδρες το πυροβόλησε επανειλημμένως στο κεφάλι και το στήθος.

Οι δράστες άρπαξαν τα 3.640 ευρώ που είχαν οι γονείς μαζί τους για την αγοραπωλησία και έβαλαν μέσα στο όχημα τα άψυχα σώματά τους. Στη συνέχεια ανάγκασαν και το κοριτσάκι να μπει στο αυτοκίνητο και το έριξαν σε λίμνη, αναφέρει η Daily Mail.

Τα πτώματα βρέθηκαν λίγες μέρες αργότερα, μετά από κλήσεις των γειτόνων στην αστυνομία στις οποίες εξέφραζαν την ανησυχία τους που η οικογένεια δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι της και δεν απαντούσε στα τηλέφωνά τους.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος εργαζόταν ως φύλακας σε σωφρονιστικό ίδρυμα. "Οι ενήλικες σκοτώθηκαν από τραύματα από πολλές σφαίρες. Αφού σκοτώθηκαν, τους έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητό τους. Στο σώμα του παιδιού δεν βρέθηκαν πληγές ή τραυματισμοί. Το ανάγκασαν να μπει στο όχημα ενώ ήταν ζωντανό και πνίγηκε", ανέφερε η τοπική αστυνομία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ