Ο ιδρυτής της Amazon -Τζεφ Μπέζος: Ο επιχειρηματίας που έβγαλε πάνω από 2 δισ. μέσα σε μία μέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι ο άνθρωπος που κατέχει πλέον την περίοπτη θέση να βρίσκεται στην πρώτη θέση ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη ενώ κατάφερε μέσα σε μόλις μία ημέρα να γίνει πλουσιότερος κατά 2,8 δισεκατομμύρια.

Ο ιδρυτής της Amazon, ο Τζεφ Μπέζος, έχει σίγουρα πολλούς λόγους για να χαμογελά, με βασικότερο εξ αυτών την περιουσία του η οποία ξεπέρασε τα 130 δισ. δολάρια την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με την λίστα που δημοσίευσε το Forbes ο Μπέζος εκθρόνισε από την πρώτη θέση των Μπιθλ Γκέιτς

Πρόσφατα μάλιστα πάλι από το Forbes έγινε γνωστό ότι ο βασιλιάς του ηλεκτρονικού εμπορίου έβγαλε μέσα σε μία μέρα περισσότερα από 2 δισ. Ανοδική πορεία ωστόσο ακολουθεί και η μετοχή της εταιρείας με τα μερίδιά της να έχουν αυξηθεί κατά 85% το τελευταίο έτος, κάνοντας τον Μπέζο τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου.

Σύμφωνα με την Time τα κέρδη του Μπέζος μετριούνται πλέον και… με το λεπτό με το ποσό να αγγίζει το ιλιγγιώδες νούμερο των 230.000 δολαρίων κάθε λεπτό.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ