Η Meghan Markle έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με την βασίλισσα Ελισάβετ και δήλωσε "ενθουσιασμένη"!

Δύο περίπου μήνες πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τη βασίλισσα Ελισάβετ και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Με αφορμή την ημέρα της Κοινοπολιτείας, οι γαλαζοαίματοι της Μεγάλης Βρετανίας παρακολούθησαν την τελετή που έγινε στο Αβαείο του Westminster.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Harry εμφανίστηκε δημοσίως μαζί με τη βασίλισσα, ενώ μιλώντας σε νεαρούς θαυμαστές της, η Meghan Markle δήλωσε "ενθουσιασμένη" για τον επικείμενο γάμο της που θα γίνει στις 19 Μαΐου, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Το "παρών" στην τελετή, εκτός από την Ελισάβετ και τους μελλόνυμφους, Harry και Meghan, έδωσαν, φυσικά, και ο πρίγκιπας William μαζί με την εγκυμονούσα Kate Middleton, ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα και σύσσωμη η βασιλική οικογένεια.

Η Meghan, ωστόσο, ήταν εκείνη που έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις με το κομψό στιλ της, επιλέγοντας να φορέσει ένα navy φόρεμα, το οποίο συνδύασε με λευκό παλτό, μπερέ και ψηλοτάκουνες γόβες.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο κεντρικό slideshow!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ