Good news: Η LEGO ψάχνει για επαγγελματία κατασκευαστή με μισθό 30.000 ευρώ

Η LEGO ψάχνει για επαγγελματία κατασκευαστή με μισθό 30.000 ευρώ 

Φυσικά, τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι ο μισθός για αυτή την δουλειά είναι 30.000 ευρώ, σύμφωνα με το i News.

«Σου αρέσουν τα Lego και έχεις την θέληση να δημιουργήσεις αξέχαστες κατασκευές; Θέλεις να φτιάξεις μια κατασκευή που θα χαρίσει άφθονο γέλιο στους ανθρώπους γύρω σου; Θέλεις να γίνεις μέλος μιας ομάδας που δημιουργεί καθημερινά χαμόγελα και μοιράζει χαρά σε όλο τον κόσμο; Τότε, έλα να κάνεις τα μαγικά σου στο Κέντρο Birmingham Discovery», αναφέρει η διαφήμιση της εταιρίας.


Μέχρι στιγμής πάνω από 5.000 άνθρωποι έχουν κάνει αίτηση για αυτή την θέση και οι καλύτεροι 50 που θα επιλεγούν θα πρέπει να πάρουν μέρος σε έναν διαγωνισμό από τον οποίο ο νικητής θα πάρει την θέση εργασίας. 


Σύμφωνα με την διαφήμιση, όσοι κάνουν αίτηση για την δουλειά θα πρέπει να αγαπούν τα LEGO, να έχουν μια προϋπηρεσία στην μοντελοποίηση, να μπορούν να διαβάζουν και να καταλαβαίνουν τις οδηγίες σχεδιασμού και να έχουν μια γενική γνώση για τα στοιχεία των LEGO. 


Επίσης, θα πρέπει να μπορούν να εργάζονται με ευέλικτο ωράριο και να αισθάνονται άνετα μπροστά στην κάμερα, αφού μπορεί να χρειαστεί να συμμετάσχουν σε φωτογραφήσεις. 

Πληροφορίες για την αγγελία εργασίας της LEGO θα βρείτε εδώ. 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ