Ιδού 9 + 1 φούστες για να... πάρετε δέκα στο καθημερινό σας ντύσιμο!

Συμβουλές και λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν καθημερινά δίνει η blogger Κατερίνα Μαραγκού μέσα από το toimerologio.me

Αυτές οι υπέροχες ανοιξιάτικες ημέρες μας ξεσηκώνουν ευχάριστα κάθε πρωί! Και νομίζω οτι αν υπάρχει κάτι που όλες μας θέλουμε να αλλάξουμε είναι το καθημερινό μας ντύσιμο.

Αυτή την εποχή υπάρχει πάντα μια σύγχυση στις ενδυματολογικές μας επιλογές και επειδή συνήθως δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για ριζική ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας πρέπει να βρούμε λύσεις που θα μας δώσουν άλλον αέρα… Τον αέρα της Άνοιξης!

Έτσι λοιπόν ξεκινώντας την έρευνα για λίγα και καλά κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε κομψές και χαρούμενες κατέληξα σε κάποιες φούστες που έχουν τη δική τους προσωπικότητα. Κοστίζουν λιγότερο από πενήντα ευρώ και είναι 100% εντυπωσιακές.

Είναι εμπριμέ, μονόχρωμες, με σκισίματα ή χωρίς σκισίματα αλλά όλες έχουν ένα κοινό σημείο, είναι «χαρούμενες» φούστες. Μια ενδιαφέρουσα ενδυματολογική προσέγγιση της Άνοιξης που με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα απογειώσει την καθημερινή μας εμφάνιση.

Ρομαντικές, σέξι, απλές και ιδιαίτερες. Οτι ακριβώς χρειάζεται η σύγχρονη γυναίκα που της αρέσει να εντυπωσιάζει!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο toimerologio.me

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ