Αεροσυνοδός πιάνει ζευγάρι στις τουαλέτες του αεροπλάνου να ερωτοτροπεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αεροσυνοδός είδε την πόρτα της τουαλέτας να αργεί χαρακτηριστικά να ανοίξει και είπε να δει ποιος είναι ο λόγος μήπως και συμβαίνει κάτι.

Πράγματι ανοίγοντας διαπίστωσε μια κοπέλα γύρω στα 20 να κάθεται στην τουαλέτα και ένα συνομηλικο παληκάρι να είναι όρθιο με κατεβασμένο το παντελόνι κοντά του!..

Κατά ομολογίες συνταξιδιωτών, οι δύο νέοι ήταν άγνωστοι και γνωρίστηκαν στο αεροπλάνο, αφού δεν μπήκαν μαζί και έτυχε να βρεθούν στην ίδια θέση, ωστόσο δεν άργησαν να "δέσουν". Η λίμπιντο στον αέρα ανέβηκε και είπαν να κάνουν πράξη τη φαντασίωση πολλών...

Η αεροσυνοδός σε βίντεο ακούγεται να λέει στον άνδρα... «θα ρίσκαρες τις διακοπές σου για μια π@@α;». Εκείνος τότε βρήκε μία φτηνή δικαιολογία, για να πει κάτι, πως τάχα η κοπέλα δεν αισθανόταν καλά. Και είπε να κάνει το "γιατρό", με ένα δικό του πρωτότυπο τρόπο, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο πιλότος ενημέρωσε τις αρχές για ό,τι συνέβη με αστυνομικούς να περιμένουν το θερμό ζευγάρι όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Κανκούν στο Μεξικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ