Αυτοί είναι οι έξι νέοι παίκτες που μπαίνουν την Κυριακή στο "Survivor"!

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Δρυμωνάκου, έξι νέοι παίκτες μπαίνουν στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε αναφερθεί εδώ και καιρό στην είσοδο νέων παικτών στο reality και πλέον η παραγωγή αποφάσισε να τους βάλει στο παιχνίδι.

Η καθυστέρηση ένταξης των νέων παικτών, οφειλόταν στο θέμα που ανέκυψε στην ομάδα των Μαχητών, με τις κλοπές.

Έτσι, την Κυριακή, οι καινούργιοι παίκτες μπαίνουν στο Survivor και φέρνουν τα πάνω κάτω.

Αν και είχαν ακουστεί κάποια ονόματα, το youweekly.gr αποκάλυψε ποιοι θα είναι τελικά οι νέοι παίκτες...

1) Μαρία Πανταζή

Η "Iron Barbie" που τρέμουν οι άντρες. Η 39χρονη Μαρία ήταν μεγάλο στέλεχος σε τράπεζα και ξαφνικά τα παράτησε όλα και έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια του kick boxing.

2)Εύη Σα

Η πανέμορφη γυμνάστρια που θα μαγνητίσει τα βλέμματα στο παιχνίδι. Η συγκεκριμένη δασκαλεύτηκε και από τον Γουίλι, παίκτη του Survivor 1 πριν μπει στο παιχνίδι, καθώς είναι πολύ καλοί φίλοι... Η Εύα εκτός από τον Γούιλι όμως... κάνει στενή παρέα και με την Μαρία Σαμαρινού την οποία και αποθέωνε συνεχώς στην προσωπική σελίδα της στο Facebook.

3) Φελίσια Λαπάτη

Οι περισσότεροι την γνωρίσαμε από τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό. Η Φελίσια πλέον εργάζεται στον Όμιλο Ant1, και τώρα θα εγκαταλείψει για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα πάει στον Άγιο Δομίνικο να αναστατώσει το Survivor.

4) Πάνος Μανάρας

Επαγγελματίας αναβάτης της εταιρείας "Redbull" και πρωταθλητής στο BMX. Του αρέσουν η δράση τα ταξίδια και η περιπέτεια...

5) Πάνος Θεοδώρου

Είναι γυμναστής και εκπαιδευτής του Animal Movement! Τι είναι αυτό; Γυμνάζει μικρούς και μεγάλους με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, καθώς τους βάζει να μιμούνται τις κινήσεις των ζώων.

6) Κωνσταντίνα Βαλσάμη

Η παρουσία της σίγουρα θα φέρει αναστάτωση στο Survivor... Κάποιοι την γνωρίζουν από τα καλλιστεία όπου είχε κερδίσει τον τίτλο της Miss Τουρισμός το 2016,

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ