Ζώδια: Η Άντα Λεούση παρουσιάζει όλα όσα μας επιφυλάσσουν τα άστρα & πως πρέπει να βαδίσουμε την εβδομάδα!

Διάβασε τις προβλέψεις του ζωδίου σου για την εβδομάδα 19 έως 25 Μαρτίου 2018 από την Άντα Λεούση στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ:Εάν ήδη έχει φανεί στον ορίζοντα το άτομο που είναι σίγουρο και σας γεμίζει σιγουριά, αρχίστε να συγκεντρώνεστε προς αυτήν την κατεύθυνση και μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια να του δείξετε τα αισθήματά σας για κάτι άλλο που ακόμα δεν ξέρετε τι θα είναι. Επειδή τα πάντα είναι πιθανά στο συναισθηματικό τομέα μη σας κάνει έκπληξη αν φιλικό σας πρόσωπο αρχίσει να εκδηλώνεται προς το πρόσωπό σας. Στις 22 με τον Ερμή ανάδρομος στο ζώδιό σας, Θα έρθουν στιγμές που χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές που θα εμπεριέχουν ρίσκο. Χρειάζεται να δώσετε περισσότερη σημασία και προσοχή για να καταφέρετε να κάνετε επιλογές που θα είναι μακροχρόνιες.

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε από τα πιο κοινωνικά άτομα και αυτό σας βοηθάει σημαντικά να επεκτείνετε σημαντικά τον κοινωνικό σας κύκλο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τρόπο οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε να μην είναι περαστικές, αλλά να παραμείνουν στη ζωή σας. δραστήριοι. Η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη, όπως και ο ερωτικός σας τομέας. Να είστε ο εαυτός σας σε κάθε συναναστροφή για να μην μπορέσει κανένας να σας προσάψει το παραμικρό. Μην  προσπαθήσετε να αλλάξετε τους άλλους, γιατί όσο το παλεύετε τόσο θα βρίσκεται τοίχο μπροστά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γίνετε όσο πρέπει παρορμητικοί για να μη χαρακτηριστείτε επιπόλαιοι, από άτομα που θα σας ανταγωνίζονται στον εργασιακό χώρο και δείξτε εμπιστοσύνη σε συνεργάτες χωρίς όμως να γίνετε ευκολόπιστοι. Απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις και ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας για να προχωρήσετε ανενόχλητοι σε σημαντικές αλλαγές και να κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε.Αποφύγετε να δεσμευτείτε δίνοντας υποσχέσεις που το μόνο σίγουρο είναι ότι στο μέλλον θα αθετήσετε. Μεριμνήστε ώστε να μην αφήσετε πίσω υποχρεώσεις του οικογενειακού χώρου που θα ανακόπτουν την πορεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναθεωρήστε κάποιες από τις σχέσεις σας, κάντε ένα υπολογισμό στα λάθη που πράξατε μέχρι τώρα και κυρίως διώξτε άσχημες αναμνήσεις από το μυαλό σας για να είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο ζωής. Αφήστε τη φαντασία σας να δουλέψει σε συνδυασμό με το πολύστροφο μυαλό σας και προχωρήστε έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.  Φροντίστε να δώσετε να καταλάβουν οι άλλοι αν συμβούν παρεξηγήσεις τις πραγματικές σας προθέσεις. Ενισχύστε τα σημεία που σας ενώνουν με πρόσωπα που αγαπάτε ιδιαίτερα και θεωρείτε απαραίτητα να υπάρχουν στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Προωθήστε οικονομικές, επαγγελματικές υποθέσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Περιποιηθείτε περισσότερο τον εαυτό σας και τονίστε τα ήδη υπάρχοντα ωραία στοιχεία που διαθέτετε. Όχι μόνο θα φαίνεστε πιο γοητευτικοί στα μάτια των άλλων, αλλά θα νιώσετε και εσείς καλύτερα με τη βελτίωση της εικόνας σας. Επίσης δεν είναι κακό να αλλάξετε στυλ ή να κάνετε μικρές επεμβάσεις στην γκαρνταρόμπα σας. Μικρή προσοχή στο στρες που προέρχεται από τον εργασιακό χώρο που θα τεντώσει τα νεύρα σας. Ενισχύονται θετικά τα εργασιακά σας θέματα και αυξάνεται η τύχη σας στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανώσετε σωστά το χρόνο σας και μην αφήνετε το περιβάλλον να αποσπά την προσοχή σας ή να καταναλώνει αρκετή από την ενέργειά σας. Η διατήρηση μιας σταθερής πορείας θα είναι σημαντική για το μέλλον της καριέρας αλλά και της προσωπικής σας ζωής. Θα έχετε ευχέρεια στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους γύρω σας, ενώ συγκυρίες και άτομα του εργασιακού και οικογενειακού περιβάλλοντος θα στηρίζουν τις επιδιώξεις σας και θα συμβάλουν με τον τρόπο τους στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες για να μπορέσετε να κάνετε καινούρια ανοίγματα ή να ανταποκριθείτε σε προτάσεις που θα σας κάνουν.

ΖΥΓΟΣ: Διορθώστε τα άσχημα σημεία στη συμπεριφορά σας και αποφύγετε να είστε προκλητικοί. Υπάρχει η δυνατότητα να βρείτε κοινά σημεία με όσους σας φαίνονται δύσκολοι ή απρόσιτοι. Ο διπλωματικός τρόπος θα αποδειχθεί ο καλύτερος, ενώ η αμεσότητα θα έχει αποτελέσματα. Δείτε πιο καθαρά το ρόλο που θέλετε να παίξετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα αλλάξετε ότι δε σας αρέσει. Απολαύστε τον έρωτα διεκδικώντας το μερίδιο που σας ανήκει. Οργανώστε το καθετί για να λειτουργείτε και εσείς οργανωμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία και βρείτε ισορροπία στις σχέσεις σας με τους άλλους. Στις 18 με το Δία σε ανάδρομη πορεία στο Σκορπιό, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν συσσωρεύσει μέσα σας αρκετό στρες, που θα μετατραπεί σε σωματική κόπωση και αδυναμία. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και μην περιμένετε θαύματα για να νιώσετε καλύτερα. Ο ύπνος είναι απαραίτητος για την ξεκούρασή σας, όπως και η άσκηση αρκεί να μην το παρακάνετε με εξαντλητική γυμναστική, γιατί όλα έχουν τα όριά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με την προετοιμασία ενός σχεδίου σας, παρά με την εκτέλεσή του. Προσπαθήστε να αποκομίσετε οφέλη από σχέσεις και συνεργασίες και παράλληλα ξεπεράστε γραφειοκρατικές δυσκολίες πριν προχωρήσετε στην προώθηση των σχεδίων σας. Θέματα που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα θα αποβούν βοηθητικά στις ενέργειές σας. Αλλαγές να περιμένετε σε ότι θεωρούσατε δεδομένο στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ο ψυχικός σας κόσμος θα δυναμώσει, βοηθώντας σας να βάλετε σε εφαρμογή και τα πιο δύσκολα σχέδια που έχετε κατά νου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας, ακόμα και αν φοβάστε το ενδεχόμενο της απόρριψης. Είναι καλύτερα να βγάλετε αυτά που κρύβετε μέσα σας, απ’ το να μετανιώνετε μια ζωή που δε μιλήσατε. Αφήστε πίσω σας επιπολαιότητες και αρχίστε να βλέπετε πιο σοβαρά τις σχέσεις. Εριστικότητα, σχολαστικότητα και το να βρίσκετε ελαττώματα εκεί που δεν υπάρχουν δε θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στο συναισθηματικό τομέα για να απελευθερωθεί το πάθος σας. Το ένστικτο και οι επιθυμίες θα σας κινητοποιήσουν δυναμικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τα πάντα στην ερωτική σας ζωή και να ισορροπήσετε βγάζοντας από τη ζωή σας την εναλλαγή του άσπρο-μαύρο. Μη βάλετε τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα, γιατί όλα είναι πιθανά. Δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σας και κινείται στο καθημερινό χώρο σας. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να απαλλαγείτε από τις περιττές σκοτούρες, ώστε να βρείτε χρόνο να προβείτε σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με το σύντροφό σας. Εδώ και καιρό περιμένει μια απάντηση από εσάς για μια σημαντική αλλαγή και δε γίνεται να το αναβάλετε άλλο.

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό, γιατί το να καταφύγετε στο παρελθόν ακόμα και αν θα το κάνετε για να θυμηθείτε τα λάθη σας και να μην τα επαναλάβετε δε θα βοηθηθείτε στο τι πρέπει να αποφασίσετε τώρα. Τολμήστε μια ρομαντική απόδραση με το έτερόν σας ήμισυ, καθώς θα ανανεώσετε τη σχέση σας και θα έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι παράλληλα με τη σχέση σας ή να την τινάξετε στον αέρα για μια τρέλα της στιγμής, γιατί σίγουρα πολύ γρήγορα θα αλλάξετε γνώμη, όμως, θα είναι αργά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ