Η Katy Perry φίλησε στο στόμα υποψήφιο του "American Idol" και εκείνος δεν χάρηκε καθόλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του, ο 19χρονος δεν χάρηκε ιδιαίτερα με την κίνηση της star...

O Benjamin Glaze πήρε μέρος στο American Idol, για να δείξει τις φωνητικές του ικανότητες.

Ωστόσο, στις οντισιόν και πριν ακόμη ξεκινήσει να τραγουδά, οι κριτές- ανάμεσα στους οποίους είναι και η Katy Perry- τον ρώτησαν αν έχει φιλήσει ποτέ κορίτσι, με αφορμή το ομώνυμο τραγούδι της Katy.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν έχει κάνει ποτέ σχέση και άρα ούτε έχει φιλήσει κάποια κοπέλα, με την Katy Perry να... παίρνει τότε την κατάσταση στα χέρια της!

Του ζήτησε να πλησιάσει κοντά της και αν και εκείνος δήλωσε πως θα την φιλήσει μόνο στο μάγουλο, εκείνη γύρισε την επίμαχη στιγμή με αποτέλεσμα να φιληθούν στο στόμα!

Μιλώντας στους New York Times, ο Benjamin χαρακτήρισε "άβολη" την κατάσταση, ενώ τόνισε «Ήθελα να το κρατήσω για την πρώτη μου σχέση. Ήθελα να είναι ξεχωριστό» για το πρώτο του φιλί.

«Αν με είχε ρωτήσει, "Θα με φιλούσες;", δεν θα το έκανα. Ξέρω πολλούς που θα έλεγαν εννοείται, αλλά εγώ μεγάλωσα σε συντηρητική οικογένεια και αμέσως ένιωσαν πολύ άβολα. Ήθελα το πρώτο φιλί μου να είναι ξεχωριστό», πρόσθεσε.

 Όταν επέστρεψε στο σπίτι του, ο Benjamin λέει πως συζήτησε το συμβάν με τους φίλους του, οι οποίοι τον καθησύχασαν λέγοντας πως το πεταχτό φιλί της Perry δεν μετράει σαν πρώτο. «Ήταν μια σύντομη επαφή των χειλιών κι όχι μια ρομαντική φάση με κάποιον που νοιάζεσαι. Αυτό θα ήταν ένα πραγματικό πρώτο φιλί», είπε εκείνος. 

Επίσης, δεν παρέλειψε να διευκρινίσει πως δεν το αντιλήφθηκε σαν σεξουαλική παρενόχληση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ