Ο πλανήτης "άφωνος" από την καταιγίδα των εξωσυζυγικών αταξιών Τραμπ - Τι λέει η Ελληνοαμερικανίδα & το κουνελάκι

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως και "καίνε" τον Αμερικανό πρόεδρο...

Η Κάρεν Μακντούγκαλ, το πρώην κουνελάκι του Playboy, υποστηρίζει ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον Ντόναλτ Τραμπ επί δέκα μήνες στην περίοδο 2006 - 2007.

Κατέθεσε, μάλιστα, αγωγή στην Καλιφόρνια στοχεύοντας να αποδεσμευτεί από τη νομική συμφωνία που την υποχρέωνε να μην προβεί σε αποκαλύψεις για αυτό το θέμα. 

Σύμφωνα με το Reuters, η Μακντούγκαλ κατέθεσε την αγωγή σε βάρος του American Media Inc, της εκδότριας εταιρείας του National Enquirer, το οποίο την πλήρωσε με το ποσό των 150.000 δολαρίων το 2016 με αντάλλαγμα τη σιωπή της.

(Κάρεν Μακντούγκαλ)

Mήνυση όμως υπέβαλε και η Ελληνοαμερικανίδα παίκτρια του ριάλιτι The Apprentice, Σάμερ Ζερβός ισχυριζόμενη πως ο Τραμπ τη φίλησε δύο φορές στα χείλη κατά τη διάρκεια γεύματος στη Νέα Υόρκη το 2007. Επίσης, σε άλλη περίπτωση "ήταν πιο επιθετικός" φιλώντας την ξανά και χουφτώνοντας το στήθος της σε συνάντησή τους στο Μπέβερλι Χιλς. 

Ο δικαστής που εκδίκασε την υπόθεση σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης τόνισε ότι δεν έχει "καμία εξουσία" να απορρίψει ή να "παγώσει" τη μήνυση της Ζερβός που σχετίζεται "μόνο με ανάρμοστη συμπεριφορά" μόνο και μόνο επειδή ο Τραμπ είναι πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ