O σύζυγος της νεκρής μεσίτριας: Η εγχείρηση ήταν πρόσχημα, ο αγγειοχειρουργός ήθελε να την ξεκάνει 

Ο 39χρονος γιατρός, κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης συνεχίστηκε χθες η δίκη του αγγειοχειρουργού, η οποία την περασμένη εβδομάδα διεκόπη, λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

Ο 39χρονος γιατρός, κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας, ενώ αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της περιύβρισης νεκρού.

Ο ίδιος πριν την έναρξη της εξέτασης των μαρτύρων, σύμφωνα με το STAR, δήλωσε αθώος για ακόμα μια φορά και απέδωσε τον θάνατό της σε ιατρικό λάθος, τονίζοντας πως εδώ και 11 μήνες είναι φυλακισμένος για ένα έγκλημα που δεν έκανε.

Πρώτος στο δικαστήριο, κατέθεσε ο  σύζυγος της 36χρονης μεσίτριας και πατέρας των τριών παιδιών της 36χρονης, περιγράφοντας το χρονικό της υπόθεσης μετά την «εξαφάνιση» της Ντιάνας, η οποία τον περασμένο Απρίλιο πήγε στο «Ιπποκράτειο» έπειτα από ραντεβού με τον γιατρό για μικροεπέμβαση αφαίρεσης κιρσών από τα πόδια και δε γύρισε ποτέ ζωντανή στο σπίτι της.

Όπως περιέγραψε ο σύζυγός της, «όταν μίλησα με τον αγγειοχειρουργό, ήταν ψυχραιμότατος, ευγενικός και είπε ότι είχε ραντεβού με την Ντιάνα, αλλά δεν ήρθε.Μου είπε μάλιστα ότι την άκουσε φοβισμένη. Αυτό με αποπροσανατόλισε. Έβαλα εργολάβους να ανοίγουν σπίτια μήπως είναι μέσα και έγινε κάτι με κάποιον υποψήφιο αγοραστή - πελάτη της από το μεσιτικό».

Μάλιστα δεν κρύβει ότι «έζησα ένα δεύτερο δράμα όταν ο γιατρός άρχισε να τα ρίχνει σε μένα. Είπε στην απολογία του ότι ήμουν ο μοναδικός που είχε κίνητρο να της κάνω κακό. Είχα χάσει τη γυναίκα μου, είχαμε χάσει τη μητέρα μας και έβλεπα τους γείτονες να με κοιτάζουν και να απομακρύνονται. Αυτό με τσάκισε».

Συντετριμμένος ο σύζυγος της μεσίτριας πρόσθεσε: «Τη σκότωσε με ισχυρότατα ναρκωτικά που αν είναι αναγκαία δίνονται μόνο από ειδικό αναισθησιολόγο. Η επέμβαση ήταν πρόσχημα, ήθελε να την ξεκάνει. Δεν ξέρω γιατί, να δείτε τον ψυχισμό του».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ