Sold out η συναυλία του Γιώργου Λαιμού στο Μέγαρο Μουσικής-Μελωδικό ταξίδι αγάπης για την "Πνοή" με λαμπερές παρουσίες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Λαιμός έδωσε "Πνοή" στα παιδιά και μας παρέσυρε σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι με μια μεγάλη συναυλία

Όσοι βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις  16 Μαρτίου ήταν πραγματικά τυχεροί. Είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στις πιο όμορφες μνήμες τους με "καπετάνιο" τις μελωδίες του Γιώργου Λαιμού.

Γιώργος Λαιμός

 

 

Ήταν μια νύχτα μαγική. Στην κατάμεστη αίθουσα « Νίκος Σκαλκώτας», του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ο Γιώργος Λαιμός με τη συνοδεία της συμφωνικής ορχήστρας του “Εν πλω” με πηδαλιούχο τον ενορχηστρωτή Λεωνίδα Τζίτζο και με  τους αξιόλογους  τραγουδιστές Γιάννα Φαφαλιού, Γιώργο Ρωμοσιό, Κωνσταντίνα Πούτκαρη και Άκη Δείξιμο επί σκηνής, παρέσυρε όσους είχαν την τύχη να παρευρεθούν στην μεγάλη συναυλία «Τravelling Dreams in Lifetime Emotions», που έδωσε για να ενισχύσει τους σκοπούς του  ευαγούς Σωματείου  «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με νότες που γέμισαν τον νου όμορφες εικόνες και την ψυχή συγκίνηση.

Ο Γιώργος Λαιμός στο πιάνο και η ορχήστρα

 

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας που διήρκεσε μία ώρα ακούστηκαν έντεκα υπέροχα ορχηστρικά κομμάτια που περιλαμβάνονται στις δύο τελευταίες δισκογραφικές δουλειές του Γιώργου Λαιμού, «Τravelling Dreams» και «Lifetime Emotions»

Γιώργος Λαιμός Ιωάννης Παπαδάτος (Πρόεδρος Σωματείου Πνοή)

Προλογίζοντας το κάθε κομμάτι με ένα μοναδικό τρόπο, ο Γιώργος Λαιμός συγκίνησε όσους βρίσκονταν στην αίθουσα. Με το κομμάτι «Μama» μας έφερε στο νου τις γλυκές αναμνήσεις από τη ζεστή αγκαλιά της μητέρας μας. Με τα κομμάτια «Sailing» , «Sea Tribute Prelude», «Affection», «Compromize», μας ταξίδεψε στους ήχους των πιο όμορφων καλοκαιριών μας δίπλα στη θάλασσα και μας έκανε να θυμηθούμε τις στιγμές που ερωτευθήκαμε και νιώσαμε τα πιο δυνατά συναισθήματα.

Γιώργος Ρωμοσιός,Κωνσταντίνα Πούτκαρη ,Άκης Δέξιμος, Γιάννα Φαφαλιού

 

 

Παντελής Λαιμός- Παναγιώτης Λαιμός- Δημήτρης Λαιμός

 

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό το καινούργιο κομμάτι του Γιώργου Λαιμού «Sorrow» το οποίο θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες από τη «Heaven».

Παντελής Λαιμός-Ιωάννα Γκελεστάθη

Δημήτρης Ευφραίμογλου-Σοφία Ευφραίμογλου

Ιωάννης Παπαδάτος με μέλη του σωματείου του ΔΣ του ιδρύματος Πνοή

Μαρία Χατζηνάσιου-Γιώργος Λαιμός-Γιώργος Χατζηνάσιος

Θάνος Ασημακόπουλος, Κατερίνα Βαφειαδάκη, Βικτωρία Σβώλου, Γιώργος Βαφειαδάκης Δημήτρης Σβώλος

Γιάννα Φαφαλιού, Χρυσούλα Λαιμού, Γιώργος Λαιμός , Κωνσταντίνα Πουτικάρη, Άκης Δέξιμος, Γιώργος Ρωμοσιός

Γιώργος Χατζηνάσιος -Μαρία Χατζηνάσιου

Καλλιόπη Αγγελάκη-Γιάννης Αγγελάκης- Δημήτρης Γούτος

Λουκία Ασημακοπούλου- Θάνος Ασημακόπουλος

 

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας  οι τραγουδιστές Γιάννα Φαφαλιού, Γιώργος Ρωμοσιός, Κωνσταντίνα Πούτκαρη και Άκης Δείξιμος ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο εννέα υπέροχα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται από τις δύο τελευταίες δισκογραφικές δουλειές του Γιώργου Λαιμού, «Τravelling Dreams» και «Lifetime Emotions» και σκόρπισαν ενθουσιασμό και κέφι στην κατάμεστη αίθουσα.

Ξένια Λαιμού Κωστοπούλου, Νίκος Χαρλαύτης, Έλενα Χαρλαύτη

Νίκος Φραγκίστας

Νίκος Φραγκίστας , Γιάννης Αγγελάκης, Δημήτρης Γούτος

Γιώργος Λαιμός-Γιάννης Παπαδάτος, με μέλη του ΔΣ του ιδρύματος Πνοή

Ο διακεκριμένος καρδιοχειρουργός κ. Στρατής Παττακός με τη σύζυγό του Βιβή

Τάσος Αρνιακός-Χρυσούλα Λαιμού

Δημήτρης Λαιμός , Νένη Δούκα-Μαρία Λαιμού

Ξένια Λαιμού-Κωστοπούλου,Μήτση Στραβελάκη, Νίτα Λαιμού, Ράνια Σούτου

Παναγιώτης Λαιμός, Μαρία Λαιμού

Κα Μολφέση , Γεράσιμος Μολφέσης, Μαρία Λαιμού

 

O Γιώργος Λαιμός υπηρέτησε τη ναυτοσύνη με συνέπεια σε όλη του τη ζωή. Η δεύτερη μεγάλη αγάπη του είναι η μουσική, την οποία λάτρεψε και σπούδασε με την ίδια συνέπεια. Μάλιστα σε όλη τη διάρκεια της μουσικής του πορείας έχει την στέρεα αντίληψη ότι μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία θέλει να υπηρετεί και τον άνθρωπο. Σε αυτό το πλαίσιο έχει προβεί σε μία σειρά συναυλιών με φιλανθρωπικό σκοπό. Μετά τις επιτυχημένες συναυλίες του για τα φιλανθρωπικά ιδρύματα ΕΛΠΙΔΑ, ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ,  Α.Κ.Ο.Α, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΦΛΟΓΑ κ.α. δέχτηκε πρόσκληση από το ευαγές Σωματείο «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» για την οργάνωση αυτής της υπέροχης μουσικής βραδιάς στο Μέγαρο Μουσικής.

Ασπασία Λαιμού, Στρατής Παττακός, Βιβή Παττακού, Χρυσούλα Λαιμού

Ελίνα Πατέρα- Στέφανος Πατέρας

 

Δημήτρης Λαιμός Ιωάννα Γκελεστάθη, Μαρία Λαιμού

Χάρης Τσιμογιάννης-Μπέκη Στραβελάκη

Κική Κουτσογιώργη, Νένη Δούκα,Αλέξανδρος Σούτος, Ράνια Σούτου

Λαμπερές παρουσίες

Στην μεγάλη συναυλία που έδωσε ο Γιώργος Λαιμός στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών έδωσαν το «παρών» σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο των επιχειρήσεων, της ναυτιλίας και της τέχνης.

Βιβή Πατακού, Ρούλα Γαβριήλ, Στρατής Παττακός, Στρατής Γαβριήλ

Βιβή Παττακού, Στρατής Παττακός, Γιώργος Λαιμός

Ράνια Σούτου, Μήτση Στραβελάκη, Αλέξανδρος Σούτος, Χρυσούλα Λαιμού

 

Ανάμεσα τους: Ο διακεκριμένος καρδιοχειρουργός κ. Στρατής Παττακός με τη σύζυγό του Βιβή, η κυρία Νίτα Πανοπούλου,  ο Θανάσης και  η Βαρβάρα Παλυβού, ο Γιώργος και η  Μαρία Χατζηνάσιου, ο Δημήτρης Τοπάλζας, η Ελευθερία Στρατάκη, ο  πρόεδρος της Heaven Music Σπύρος Σταμούλης,  ο πρόεδρος του σωματείου «Πνοή» κύριος Παπαδάτος με τη σύζυγο του,  ο κύριος Τσολομίτης  αντιπρόεδρος του σωματείου «Πνοή»  ο κύριος Ζαχαρίας Τσίχλας η κυρία Μαριγώ  Λαιμού, η κυρία Μαριάννα Χατζηπατέρα , η κυρία Χρυσάνθη Πατέρα , Ειρήνη Λυγνού, ο  Γιώργος  και η  Μαρία Δανιήλ, ο κύριος και η κυρία Ευφραίμογλου, η κυρία Κατρή, η κυρία Νένη Δούκα , ο κύριος Νίκος Φραγκίστας,  ο κύριος Χάρης Τσιμογιάννης ο κύριος Κωστής Γεωργιλής και πολλοί ακόμα.

Βαγγέλης Τσουκαλάς, Ρούλη Τσουκαλά, Χρυσούλα Λαιμού, Χρήστος Τσουκαλάς

Παντελής Λαιμος, Χρυσούλα Λαιμού, Γιώργος Λαιμός, Ασπασία Λαιμού

Χρυσούλα Λαιμού, Ασπασία Λαιμού

Who is Who

Η μουσική που γράφει ο Γιώργος Λαιμός, είναι ένα εντυπωσιακό μείγμα πολλών επιρροών.

Αποτέλεσμα της μεγάλης του αγάπης για  τις νότες, γίνεται εσωτερική ανάγκη. Ο συνθέτης Γιώργος Λαιμός, παντρεύει με έναν μοναδικό τρόπο την κλασσική μουσική, με το σύγχρονο ήχο.

Η πρώτη του ουσιαστική επαφή του Γιώργου Λαιμού  με τη μουσική ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία ενώ εξελίχθηκε και βρήκε την έκφρασή της με μαθήματα πιάνου σε Ωδεία της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έκτοτε το μουσικό βιογραφικό του συνεχώς εμπλουτίζεται και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων live εμφανίσεις, συμμετοχές σε διαγωνισμούς ανάδειξης τραγουδιού της Ελληνικής εκπροσώπησης Eurovision και κυκλοφορίες προσωπικών album. 

Γιάννα Φαφαλιού, Χρυσούλα Λαιμού, Γιώργος Λαιμός, Κωνσταντίνα Πουτκάρη, Άκης Δέξιμος, Γιώργος Ρωμοσιός

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ