4 + 1 μοναδικά σουτιέν για εξώπλατα φορέματα - Προτιμήστε τα & εντυπωσιάστε!

Έχεις αδυναμία στα εξώπλατα φορέματα αλλά εξακολουθείς να τα απορρίπτεις γιατί δεν ξέρεις τι σουτιέν να φορέσεις από μέσα;

Δεν υπάρχει λόγος πια μιας και τα σουτιέν αυτά μπορούν να φορεθούν τόσο με εξώπλατα φορέματα όσο και με άλλου είδους ρούχα όπως εξώπλατα μπλουζάκια ή εξώπλατες φόρμες. 

Το σουτιέν με προέκταση

Δεν πρόκειται για ειδικό σουτιέν, αλλά για προέκταση που μπορεί να μπει σε όλα σου τα σουτιέν. Στην ουσία προεκτείνει το σουτιέν έτσι ώστε να μπορείς να το τυλίξεις γύρω από τη μέση σου και να το δέσεις μπροστά.

Είναι μία φτηνή λύση που μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα σουτιέν, όμως το μειονέκτημα του είναι ότι μπορεί να τραβήξει λίγο το στήθος προς τα κάτω και να το κάνει να φαίνεται πεσμένο. Δες επίσης πώς να βρεις το σωστό νούμερο σουτιέν!

Σουτιέν ή μπούστο που δένει χαμηλά στη μέση

Στο εμπόριο θα βρεις σουτιέν ή μπούστο που κλείνει χαμηλά στη μέση. Κάποια έχουν τιράντες ενώ άλλα είναι strapless. Το μπούστο παρέχει πλήρη στήριξη ακόμη και ενδείκνυται ακόμη και για μεγαλύτερα στήθη.

Το αρνητικό του είναι πως δεν είναι τόσο οικονομικό. Δες επίσης πώς να φαίνεται το στήθος σου πιο πλούσιο!

Εξώπλατο κορμάκι ή body shaper

Αντί για σουτιέν μπορείς να φορέσεις ένα εξώπλατο κορμάκι ή ένα εξώπλατο body shaper που θα λειτουργήσει και διπλά! Θα βρεις πολλά εξώπλατα κορμάκια. Διάλεξε το καλύτερο ανάλογα το άνοιγμα του φορέματος σου! Το μόνο τους μειονέκτημα είναι ότι θα σε ζεσταίνουν το καλοκαίρι γι’ αυτό προτίμησε τα για άνοιξη ή φθινόπωρο. Δες επίσης 39 εσώρουχα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα!

Αυτοκόλλητα για το στήθος

Αν θεωρείς πως καμία από τις παραπάνω επιλογές δε σε καλύπτει και αποφασίσεις να μη φορέσεις καθόλου σουτιέν αλλά νιώθεις λίγο άβολα, χρησιμοποίησε αυτοκόλλητα που καλύπτουν το στήθος. Έτσι ακόμη κι αν το φόρεμα σου έχει ντεκολτέ θα αποφύγεις τα ατυχήματα.

Φόρα ένα όμορφο σουτιέν

Δεν επιλέγουμε τα σουτιέν μας μόνο ανάλογα το πόσο άνετα είναι αλλά και με βάση την ομορφιά τους.

Αν ούτε η λύση του αυτοκόλλητου σε εξυπηρετεί, όπως αναφέρει το ediva.gr, υπάρχουν καταπληκτικά σουτιέν που όχι μόνο δεν πειράζει να φαίνονται, αλλά επιβάλλεται να τα δείξεις. Διάλεξε ένα σουτιέν με πλάτη από δαντέλα, με λουλούδια ή πολλές λεπτές τιράντες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ