Story of the day: Πρώην σύζυγος διάσημου ποδοσφαιριστή αποκαλύπτει τα βασανιστήρια & τον βιασμό από τον άνδρα της

"Θα μπορούσα να είμαι νεκρή" είναι τα συγκλονιστικά λόγια της πρώην συζύγου πολύ γνωστού ποδοσφαιριστή.

Η γυναίκα που δεν ήθελε να αποκαλύψει το πραγματικό της όνομα και χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο «Miriam», μίλησε στην εφημερίδα L’ Equipe, για την κόλαση που βίωνε.

Όπως ισχυρίζεται η ίδια, είχε πέσει επανειλλημένα θύμα σωματικής κακοποίησης από τον τότε σύντροφό της, γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ακόμη και σήμερα.

Όπως ανέφερε οι δυο τους γνωρίζονταν από το παρελθόν, ωστόσο, πριν από τέσσερα χρόνια την κάλεσε να πάει μαζί του στη Γαλλία, από την Αφρική την οποία αναφέρει ως πατρίδα της. 

«Μόλις αρχίσαμε να ζούμε μαζί διαπίστωσα ότι δεν ήταν καλά. Ήταν πολύ βίαιος. Μόλις μείναμε στο ίδιο σπίτι άρχισε να με χτυπάει» εξομολογήθηκε, ενώ τόνισε πως η ζήλια ήταν που τον έκανε βίαιο. «Δεν ήταν μικρά χαστούκια, αλλά μπουνιές στην κοιλιά, στο πρόσωπο, παντού» συμπλήρωσε.

Περιγράφει επίσης πως την είχε αποξενώσει από όλους τους φίλους της και δεν της επέτρεπε να εργάζεται έτσι ώστε να εξαρτάται από εκείνον απόλυτα. Δεν την χτυπούσε μόνο αλλά την βίαζε κιόλας. «Όταν με έβλεπε να κλαίω μετά από άγριο ξύλο που μου είχε ρίξει, ερχόταν κοντά μου και ζητούσε να τον συγχωρέσω και μετά με ανάγκαζε να κάνω σεξ μαζί του. Εγώ αντιστεκόμουν αλλά νομίζω ότι αυτό τον εξίταρε περισσότερο. Με άφηνε να κλαίω σε μια γωνιά».

Η ίδια τόνισε πως φοβάται για την ζωή τη δική της και του γιου της, καθώς θεωρεί τον πρώην σύντροφό της "πραγματικά επικίνδυνο".

Αν και όταν συνέβησαν όλα, η γυναίκα δεν είχε τη δύναμη να καταθέσει μήνυση εναντίον του, ωστόσο, τώρα λέει πως σκοπεύει να το κάνει.

Η «Miriam» χώρισε τον γνωστό ποδοσφαιριστή τον Φεβρουάριο του 2016, ενώ ήταν έγκυος. Εκείνος την ακολούθησε και σε έναν σταθμό τρένου άρχισε να την χτυπάει και να της αδειάζει τα πράγματα μέσα στον κόσμο. Λίγους μήνες αργότερα γέννησε, όμως εκείνος δεν αναγνώρισε το παιδί και δεν ασχολήθηκε ξανά μαζί της αφού πίστευε ότι το παιδί δεν ήταν δικό του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ