Βάνα Μπάρμπα: "Η κόρη μου η Φαίδρα δεν έχει μιλήσει 5 χρόνια με τον πατέρα της - Έζησα 16 χρόνια μόνο για εκείνη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια συνέντευξη - κατάθεση ψυχής παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΪ.

Μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε μέσα σε όλα πως η κόρη της δεν έχει επαφή με τον πατέρα της τα τελευταία πέντε χρόνια. Με απόφαση μάλιστα του δεύτερου.

"Δεν μιλάνε τα 4-5 τελευταία χρόνια. Και ελπίζω να μιλήσουν αργότερα. Να τα ξαναβρούν. Και η Φαίδρα έχει θυμώσει, αλλά ένα παιδί είναι παιδί στα δέκα του χρόνια. Θεωρώ ότι πρέπει ο γονιός να μην έχει εγωισμό. Πρέπει να πηγαίνει να βρίσκει το παιδί του και να τα βρίσκουν", ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

 

 

"Εγώ δεν επεμβαίνω. Δε με αφήνει η Φαίδρα. Αλλά και ο ίδιος από τη στιγμή που δεν κάνει τίποτα πώς να κάνω εγώ κάτι; Το θεωρώ λάθος. Την πονάει τη Φαίδρα που δεν βλέπει τα αδέρφια της. Δεν έχουν επαφές. Είναι απόφαση του πατέρα αυτό. Η Φαίδρα πονάει. Κρίμα. Και είναι το παιδί του. Τον πονάω εγώ τόσο πολύ ώστε να μη θέλει να δει αυτό το παιδί; Γιατί; Για ένα καπρίτσιο ενός γονιού να τιμωρήσει εμένα; Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος."

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ