Μοναδικές ταινίες και κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές σε Α' προβολή στα κανάλια της COSMOTE TV

Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, ξεχωρίζουν και αυτή την εβδομάδα, ταινίες και σειρές σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Στο κανάλι των σειρών, COSMOTE CINEMA 4HD, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της νέας σειράς The Royals με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, η οποία μας βάζει στον κόσμο μιας φανταστικής βασιλικής οικογένειας στην Αγγλία (Σάββατο 31/3, 21.00), αλλά και η επιστροφή των σειρών Ice (Παρασκευή 30/3, 23.00) και Vice Principals με 2η σεζόν (Κυριακή 1/4, 21.30).

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, παρακολουθούμε σε Α’ προβολή την κομεντί My Bakery in Brooklyn (Ζαχαροπλαστείο στο Μπρούκλιν) (Τετάρτη 28/3, 21.00), αλλά και τη δραματική ταινία Ο Ευεργέτης (Franny) με τον Ρίτσαρντ Γκιρ και την Ντακότα Φάνινγκ (Πέμπτη 29/3, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres). Στη ζώνη Family του καναλιού οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν σε μεταγλώττιση τ ην ταινία κινουμένων σχεδίων, Ο Άλβιν & η παρέα του: Σκίουροι στο δρόμο (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) (Σάββατο 31/3, 21.00), ενώ στη ζώνη Blockbuster την Κυριακή 1/4, στις 21.00, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία δράσης και φαντασίας, Warcraft: Η Σύγκρουση Δύο Κόσμων του Ντάνκαν Τζόουνς.

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων η πρεμιέρα της κωμωδίας The Nice Guys με τους Ράσελ Κρόου και Ράιαν Γκόσλινγκ (Κυριακή 1/4, 22.00) αλλά και αυτή της βραβευμένης στο φεστιβάλ της Βενετίας, δραματικής ταινίας, Με τα Μάτια Ανοιχτά (As I open my eyes) (Τετάρτη 28/3, 22.00, Ladies First). Την Παρασκευή 30/3, στις 19.10 συνεχίζεται στο κανάλι το αφιέρωμα στους πολυβραβευμένους σκηνοθέτες Μάρτιν Σκορσέζε και Αλεχάντρο Γκονσάλες Ινιάριτου, με το οσκαρικό, Η Επιστροφή (The Revenant), η οποία χάρισε στον πρωταγωνιστή Λεονάρντο ΝτιΚάπριο του πρώτο του χρυσό αγαλματίδιο.

Επιπλέον, στο κανάλι δεν χάνουμε σε Α’ τηλεοπτική προβολή το ντοκιμαντέρ του Τζόνι Όοουεν, Ι Βelieve inΜiracles, για το απίστευτο κατόρθωμα του ιδιόρυθμου και απίστευτα δύσκολου στη συνεργασία προπονητή, Brian Clough, ο οποίος κατάφερε να φτάσει την Νότιγχαμ Φόρεστ, μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας, στην κορυφή της Ευρώπης στα τέλη της δεκαετίας του ’70 (Παρασκευή 30/3, 22.00, ζώνη Doc o’ Clock).

Στο COSMOTE CINEMA 3, το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, ξεκινά το αφιέρωμα στην Ελένη Ανουσάκη, με τη δραματική ταινία του Οδυσσέα Κωστελέτου, Αγωνία (Δευτέρα 2/4, 22.00).

Ανάμεσα στις πρεμιέρες του Village Cinema HD ξεχωρίζει την Παρασκευή 30/3, στις 21.00, το δραματικό θρίλερ Το Λυκόφως του Τρόμου (Maggie), με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους το υποψήφιο για 4 OSCAR blockbuster, Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi (Star Wars: The Last Jedi.)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ