Στα παρασκήνια των Δέκα Μικρών Μήτσων - "Οι χαρακτήρες μεγαλώνουν και... μετράνε ακόμα λογαριασμούς" λέει ο Λάκης Λαζόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις πλέον αναμενόμενμες τηλεοπτικές επιστροφές θα απολαύσουμε το βράδυ του Σαββάτου, στις 21:00 στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Λίγα 24ωρα πριν την επιστροφή των θρυλικών "Μήτσων" στους δέκτες μας, ο Λάκης Λαζόπουλος υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους στο νέο σκηνικό και αποκάλυψε πως αυτό που του είχε λείψει περισσότερο ήταν η "αίσθηση του λόγου".

"Οι Μήτσοι διεκδικούν ένα λόγο στο σήμερα και σαν να μου είπαν κάνε μας τη χάρη και πες αυτά που σκεφτόμαστε εμείς σήμερα", ανέφερε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

"Οι χαρακτήρες μεγαλώνουν και το μεγάλωμα τους είναι η εξέλιξη στο ίδιο το πρόσωπο… Ο καθένας βρίσκεται στο σημείο, στο οποίο βρίσκεται. Εδώ για παράδειγμα, που βρίσκομαι με την Ελένη Γερασιμίδου συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα. Μετράνε ακόμα τους λογαριασμούς", πρόσθεσε.

Όσον αφορά, επίσης, στους νέους χαρακτήρες που θα δούμε, ο αγαπημένος δημιουργός δήλωσε: "Οι νέοι χαρακτήρες θα είναι πρόσωπα που θα μπαίνουν σιγά σιγά. Επειδή θα είναι λίγα επεισόδια, δεν θέλω να χαλάσω την αίσθηση αυτών των ανθρώπων".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Peoplegreece:

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ