Θέλετε να κατακτήσετε έναν Κριο; Αυτά είναι όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε!

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ζώδιο αυτού του μήνα, τον αγαπημένο μας Κριό!

Σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Έρωτας ήταν ο γιος της θεάς της ομορφιάς, της Αφροδίτης, και του θεού του πολέμου, του Άρη, όσο όμορφος όμως και να ήταν, πάντα προξενούσε, μπελάδες!

Αν θέλετε να κατακτήσετε έναν Κριό, που έχει τα γενέθλια και την τιμητική του αυτό τον μήνα, καλό θα ήταν να κατανοήσετε τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα του και τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί στις ερωτικές του σχέσεις!

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, σύμφωνα με το astrologos.gr.

ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με στοιχείο του τη φωτιά και κυβερνήτη τον Άρη, ο Κριός είναι από τα ζώδια που ζουν με ένταση και πάθος τις ερωτικές τους σχέσεις.

Η θεωρία «Στη βράση κολλάει το σίδερο» ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα ενός Κριού, αφού και μόνο μια ματιά του αρκεί για να νιώσει ότι βρήκε αυτό που αναζητούσε.

Ο Κριός ερωτεύεται εύκολα και κεραυνοβόλα, όσο εύκολα όμως μπορεί να ερωτευτεί άλλο τόσο εύκολα μπορεί και να βαρεθεί, αφού του αρέσουν οι αλλαγές, η δράση και η περιπέτεια.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός διακρίνεται για τη γοητεία της και την έντονη αυτοπεποίθησή της. Είναι αρκετά σίγουρη για τον εαυτό της και εκπέμπει έντονο δυναμισμό.

Αυτό την κάνει κάποιες στιγμές δύσκολη στην προσέγγιση, γιατί δίνει την αίσθηση της απρόσιτης.

Παρ’ όλα αυτά, δεν διστάζει να φλερτάρει και να δείχνει με τα λόγια και τις πράξεις της το ενδιαφέρον της και σχεδόν πάντα θέλει να διεκδικεί και να κατακτά το στόχο της.

Ο εύθυμος και ευχάριστος χαρακτήρας της την κάνουν να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Μαζί της δεν πρόκειται να βαρεθείτε ποτέ γιατί η σχέση με μια Κριαρίνα είναι γεμάτη δράση και περιπέτεια!

Της αρέσει να ζει έντονα την κάθε στιγμή, ζει τον έρωτα σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία της φορά, είναι φλογερή και της αρέσει το πάθος, η ένταση και η φαντασία στις ερωτικές της σχέσεις.

Στο σύντροφό της δείχνει πάντα με έντονο τρόπο τα συναισθήματά της, είναι αρκετά απόλυτη, κτητική και της αρέσει να ορίζει τα πάντα.

Θέλει να παίρνει πρωτοβουλίες στις σχέσεις της και να επιβάλλει τα «θέλω» και τις επιθυμίες της.

Δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη ή την αδιαφορία, και αν της φερθούν έτσι, μπορεί να γίνει αρκετά οξύθυμη και να μην το συγχωρέσει.

Για τη γυναίκα Κριό η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, και έτσι πολλές φορές μπορεί από μια μικρή λεπτομέρεια να παρεξηγηθεί και να βγάλει τα δικά της συμπεράσματα, που δύσκολα θα μπορέσετε να αλλάξετε.

Οι υπερβολικές της απαιτήσεις και η τάση της για ζήλια πολλές φορές μπορεί να κουράζουν, παρ’ όλα αυτά, η γυναίκα Κριός είναι μια ερωτεύσιμη, παιχνιδιάρα και ερωτική γυναίκα που μένει σχεδόν πάντα αξέχαστη.

ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΙΟΣ

Ο άντρας Κριός είναι από τη φύση του κυνηγός, του αρέσουν οι γυναίκες που εκπέμπουν έντονη θηλυκότητα και θέλει η σύντροφός του να συνδυάζει καλή εμφάνιση με έντονη προσωπικότητα.

Το φλερτ για τον Κριό είναι ένα παιχνίδι. Βρίσκει πάντα τους πιο πρωτότυπους τρόπους για να προσεγγίσει τη γυναίκα που ποθεί, είναι ευγενικός και άμεσος και έχει τον τρόπο του να κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται ξεχωριστή.

Ο Κριός δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη· θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσει τη γυναίκα που έχει βάλει στόχο και συνήθως οι «δύσκολες» περιπτώσεις είναι αυτές που τον έλκουν ακόμα περισσότερο!

Στις σχέσεις του είναι αρκετά ενθουσιώδης, ερωτικός και δύσκολα πλήττει μια γυναίκα μαζί του, αφού κάθε μέρα μαζί του είναι διαφορετική!

Είναι αρκετά ζηλιάρης και κτητικός, θέλει να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο και ζητά πλήρη αφοσίωση και αποκλειστικότητα από τη γυναίκα που έχει πλάι του.

Για να κρατήσετε έναν άντρα Κριό για πάντα πλάι σας θα πρέπει να έχετε καλά στο μυαλό σας ότι δεν μπορεί να μπει σε καλούπια και δεν θέλει να νιώσει ότι τον περιορίζετε.

Ο εγωκεντρικός και οξύθυμος χαρακτήρας του προκαλεί έντονα ερωτικά καβγαδάκια, αλλά μην ξεχνάτε ποτέ ότι δεν φημίζεται για την υπομονή του, οπότε καλύτερα να αποφεύγετε τις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Η επιπολαιότητα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Συνηθίζει να παίρνει γρήγορες αποφάσεις και να πράττει χωρίς να έχει καλοσκεφτεί τις συνέπειες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα αρκετές φορές να μετανιώνει και να κάνει πίσω.

Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων μη νιώσετε ποτέ σίγουρη ότι τον έχετε κατακτήσει!

ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΚΡΙΟ

Ακολουθήστε τα παρακάτω «μυστικά αποπλάνησης» για να βρεθείτε μερικά βήματα πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου σας!

Δείξτε τις προθέσεις σας και τις επιθυμίες σας με μια ματιά και αφήστε τον να κάνει το πρώτο βήμα για να σας προσεγγίσει. Οι Κριοί απεχθάνονται τις ντροπές.

Προσπαθήστε να φέρεστε αυθόρμητα και προπάντων ευγενικά.

Μην αποφασίσετε να κερδίσετε εντυπώσεις χρησιμοποιώντας την υπερβολή ή λέγοντας ψεματάκια, οι Κριοί θέλουν ο σύντροφός τους να είναι ειλικρινής.

Οι Κριοί είναι αρκετά δραστήριοι. Ρωτήστε τα πάντα για τα χόμπι, τις δραστηριότητες και τα επαγγελματικά τους και δείξτε το θαυμασμό σας.

Αφήστε τον Κριό να πάρει πρωτοβουλία για τη συνέχεια της γνωριμίας σας. Μην πιέσετε να εξελιχθεί κάτι αν ο Κριός δεν το έχει επιδιώξει.

Επιτρέψτε στον άντρα ή τη γυναίκα Κριό να πάρει αποφάσεις, από το πού θα βρεθείτε μέχρι και πώς θα συνεχίσετε το ραντεβού σας.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑ

Κριός με Κριό

Η σχέση ανάμεσα σε δύο Κριάρια είναι γεμάτη ένταση, πάθος και φλογερά συναισθήματα.

Τα κοινά ενδιαφέροντα και ο κοινός τρόπος σκέψης λειτουργούν θετικά για τη σχέση.

Αν υπάρξει όμως ρήξη ανάμεσά τους, τότε και οι δύο είναι ανυποχώρητοι και εγωιστές.

 Κριός με Διδύμους

Ο Κριός με τους Διδύμους μπορούν να βρουν αρκετά κοινά μεταξύ τους!

Δραστήριοι, λάτρεις των καθημερινών απολαύσεων και των νέων εμπειριών, μπορούν να περάσουν αξέχαστες στιγμές.

Το πρόβλημα ανάμεσά τους είναι ότι ο Δίδυμος θέλει περισσότερο την επικοινωνία και το διάλογο, ενώ ο Κριός είναι πιο ενεργητικός και σύντομος στις κουβέντες του.

Κριός με Λέοντα

Ο Κριός με τον Λέοντα μπορεί να γίνουν το ιδανικό ζευγάρι!

Υπάρχει έντονη ερωτική έλξη και «χημεία» μεταξύ τους γιατί ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και μοιάζουν αρκετά στο χαρακτήρα.

Ακόμα και τις διαφορές τους τις ξεπερνούν γρήγορα μέσα από το πάθος και τον έντονο ερωτισμό που έχουν ως ζευγάρι.

Κριός με Ζυγό

Τα ετερώνυμα πάντα έλκονται. Ο Κριός μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικός ως χαρακτήρας από το Ζυγό, όμως μπορεί να υπάρξει μια έντονη συναισθηματική έλξη ανάμεσά τους.

Ο Ζυγός θα μάθει τον Κριό να είναι περισσότερο υπομονετικός και ο Κριός θα μάθει το Ζυγό να βασίζεται στις δικές του δυνάμεις.

Κριός με Σκορπιό

Ο Κριός μπορεί να ζήσει μια παθιασμένη σχέση με το Σκορπιό. Τα συναισθήματά τους θα τα εκφράζουν έντονα και μερικές φορές υπερβολικά.

Ο Σκορπιός θέλει περισσότερη σταθερότητα, ενώ ο Κριός δεν αντέχει την καταπίεση και έτσι μπορούν να υπάρξουν ζήλιες και καβγάδες μεταξύ τους.

Κριός με Τοξότη

Ο Κριός με τον Τοξότη είναι ένας φλογερός και ερωτικός συνδυασμός.

Η σχέση τους μπορεί να είναι αρμονική και να καταφέρει να διατηρηθεί στο χρόνο γιατί ταιριάζουν πολύ ως χαρακτήρες.

Και οι δύο έχουν ενθουσιασμό και πάθος για ζωή και λατρεύουν την ανεξαρτησία τους. Μπορούν, λοιπόν, να ζήσουν μια ευτυχισμένη σχέση.

Κριός με Υδροχόο

Ο Κριός με τον Υδροχόο μπορούν να γίνουν ένα ταιριαστό ζευγάρι. Λατρεύουν και οι δύο την ελευθερία και την ανεξαρτησία και μπορούν να κατανοούν και να σέβονται τις ιδιαιτερότητές τους.

Ο Υδροχόος θα ενθαρρύνει και θα υποστηρίζει την αυτονομία του Κριού και ο Κριός θα θαυμάζει τις καινοτόμες ιδέες του Υδροχόου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ