Ωραιόκαστρο: Και νεαρή Ρωσίδα συμμετείχε στη συμμορία- Όσα είπε στην κάμερα η μία εκ των ομήρων (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την απίστευτη υπόθεση ομηρίας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Επί οκτώ μήνες, ένας 58χρονος δημοτικός υπάλληλος κρατούσε ομήρους τα δύο ξαδέλφια του, στο σπίτι του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με σκοπό να τους αποσπά χρήματα.

Τα δύο θύματα επέστρεψαν στο σπίτι τους, μετά από αυτή την απίστευτη περιπέτεια, με την 47χρονη γυναίκα που κρατείτο ως όμηρος από τον ξάδελφό της να μιλά στην κάμερα, λέγοντας πως είναι καλά.

Τα δύο αδέλφια, όπως αναφέρει το oraiokastro24.gr, είχαν οικογένεια στις Σέρρες, με τον δράστη να τους αναγκάζει α επικοινωνούν με την τρίτη τους αδελφή κατά τη διάρκεια της οχτάμηνης απουσία τους, λέγοντας της ψέματα, ώστε να μην κινήσει υποψίες.

«Πότε της λέγαμε ότι είμαστε στην Αθήνα και πότε εκδρομή σε μοναστήρι» είπαν στις αρχές τα δύο αδέλφια.

Ο δράστης παραδέχθηκε οτι τους κρατούσε ομήρους για να τους αποσπάσει χρήματα τα οποία, όπως είπε, χρειαζόταν για να σπουδάσει την κόρη του στο εξωτερικό.

Οι αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν ότι τα χρήματα μεταφέρονταν στον λογαριασμό του δράστη αλλά και σε λογαριασμό της κόρης του.

Εκτός απο τον δράστη και την κόρη του στην συμμορία συμμετείχε και νεαρή κοπέλα απο την Ρωσία, στην οποία- όπως αναφέρει ο 58χρονος στην κατάθεσή του- έδωσε το μερίδιό της και επέστρεψε στην χώρα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ