Εντυπωσιακές ιδέες για χτενίσματα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε!

Καινούργιος μήνας μόλις μπήκε και απαιτεί νέες ιδέες!

Η Άνοιξη είναι εδώ και εμείς ψάχνουμε να βρούμε τρόπους να ανανεωθούμε!

Δοκιμάστε καινούργια χτενίσματα και απογειώστε τις εμφανίσεις σας με τον πιο απλό τρόπο.

Όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σας, μπορείτε να κάνετε πολλά χτενίσματα που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα σε κάθε περίσταση.

Από τα ανάλαφρα κυματιστά ή σγουρά μαλλιά, μέχρι τις περίτεχνες πλεξούδες, οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε τον Απρίλιο του 2018 είναι πάρα πολλές.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απλό και ανέμελο χτένισμα μισά πάνω μισά κάτω. Το πιάσιμο σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Δοκιμάστε δυο μικρές τούφες από τα πλάγια του προσώπου πλεγμένες σε πλεξούδα να ενώνονται χαλαρά στο πίσω μέρος του κεφαλιού με ένα λαστιχάκι ή με τρία τσιμπιδάκια που δημιουργούν ένα σχέδιο τριγώνου. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε ένα twisted – στριφογυριστό πιάσιμο στο πίσω μέρος με την δημιουργία ενός εντυπωσιακού κόμπου, όπως αναφέρει το beautetinkyriaki.gr.

Αν πάλι προτιμάτε τις αλογοουρές, μπορείτε να παίξετε τόσο με τις ψηλές όσο και με τις χαμηλές εκδοχές τους. Πιάστε λοιπόν σε όποιο ύψος θέλετε την αλογοουρά σας και τυλίξτε μια τούφα γύρω από το λαστιχάκι για να το κρύψετε και να την κάνετε ακόμη πιο κομψή. Επίσης, μπορείτε να κάνετε ένα στριφογύρισμα πριν από το πιάσιμο της χαμηλής αλογοουράς σας ή να δοκιμάσετε μια bubble ponytail. Ακόμη μια υπέροχη εκδοχή της αλογοουράς είναι ο συνδυασμός της με δυο πλάγιες πλεξούδες.

Οι κότσοι και τα updo αποτελούν εξίσου όμορφες ιδέες στα χτενίσματα για τον Απρίλιο 2018. Δοκιμάστε να κάνετε ένα εύκολο updo με την βοήθεια μιας κορδέλας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε την κορδέλα πάνω από τα μαλλιά και να στριφογυρίσετε τις άκρες προς τα μέσα, όπως στην 1η αριστερή εικόνα του άρθρου.

Ενδιαφέρουσα ιδέα είναι και αυτή του χαμηλού κότσου συνδυασμένου με πλεξούδες κάθε λογής, όπως και το updo με δυο διαφορετικές πλεξούδες που σχηματίζουν στεφάνι.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα χτενίσματα για τον Απρίλιο 2018.

Δείτε τη φωτογραφική συλλογή που ακολουθεί και πάρτε ιδέες για εντυπωσιακά χτενίσματα αυτό το μήνα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ