Σε κρίσιμη κατάσταση ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά- Το ιατρικό ανακοινωθέν & το πολύωρο χειρουργείο

"Προσευχηθείτε για τον Αλέξανδρο, ανάψτε ένα κερί για εκείνον" είπε η σύζυγος του επιχειρηματία.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης δίνει "μάχη" για να κρατηθεί στη ζωή, μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από δυο αδίστακτους ληστές, μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Ο άτυχος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο γενικό κρατικό νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» λίγο μετά τις 05:30 τα ξημερώματα σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και αφού είχε χάσει πολύ αίμα.

Άμεσα μπήκε στο χειρουργείο, ενώ σύμφωνα με την αναπληρώτρια διοικήτρια του Γ. Γεννηματάς, ο ασθενής υποβλήθηκε σε δεξιά νεφρεκτομή.

Σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο βρίσκονται η σύζυγος και τα παιδιά του. Όλοι τους ήταν μέσα στο σπίτι όταν τα ξημερώματα εισέβαλαν οι ληστές. Στο σπίτι και συγκεκριμένα στο υπόγειο, κοιμόταν και η οικιακή βοηθός της οικογένειας.

Η γυναίκα δεν άκουσε τίποτα και ξύπνησε όταν οι δράστες πυροβόλησαν πισώπλατα τον επιχειρηματία. Νωρίτερα, ο ένας τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο αλλά ο 52χρονος συνέχισε να παλεύει, με αποτέλεσμα ο δεύτερος δράστης να τον πυροβολήσει στην πλάτη τουλάχιστον δυο φορές.

(Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης)

Η σύζυγος του επιχειρηματία που ήταν παρούσα τις δραματικές στιγμές της εισβολής είναι σε κατάσταση σοκ και ακόμα δεν έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Το μόνο που μπόρεσε να πει ήταν «προσευχηθείτε για τον Αλέξανδρο και ανάψτε ένα κερί για εκείνον», όπως αναφέρει το newsit.gr.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας έχει θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα από σφαίρες στον κορμό του σώματός του. Στη μαραθώνια χειρουργική επέμβαση που ξεκίνησε από τη στιγμή, σχεδόν, που μεταφέρθηκε το θύμα στο νοσοκομείο συμμετέχει ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (γενικοί χειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, νευροχειρουργοί κ.ά).

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Άνδρας μέσης ηλικίας διακομίστηκε σήμερα 2-4-2018 και ώρα 5:35 π.μ στο Νοσοκομείο μας με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στον κορμό από πυροβόλο όπλο.

Επειδή ήταν αιμοδυναμικά ασταθής μετά τις άμεσες απαραίτητες ενέργειες που έγιναν στα επείγοντα διακομίστηκε στο χειρουργείο όπου και παραμένει ακόμη.

Στη χειρουργική επέμβαση συμμετέχει ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (γενικού χειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, Ν/Χ κ.α) η κατάσταση του ασθενούς λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος και του τραυματισμού πολλαπλών οργάνων είναι κρίσιμη.

Γίνεται το καλύτερο δυνατό από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για την σταθεροποίηση του και την ανάταξή του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ