Πασχαλινός Τζάστιν Μπίμπερ - Και Ιησούς & λαγός: "Πως ο Χριστός άλλαξε τη ζωή μου, πέθανε στο σταυρό για τις αμαρτίες μου..."

"Πιστεύω πως αυτό συνέβη και αυτό αλλάζει τα πάντα! Απελευθερώθηκα από τα δεσμά και τη ντροπή!"

Στροφή 180 μοιρών φαίνεται πως έχει κάνει το τελευταίο διάστημα ο γνωστός τραγουδιστής μιας και πηγαίνει πολύ τακτικά στην εκκλησία.

Με αφορμή, μάλιστα, την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών έστειλε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα ξεχωριστό μήνυμα με θρησκευτικό περιεχόμενο.

"Ο Ιησούς άλλαξε τη ζωή μου. Το Πάσχα δεν αφορά έναν λαγό, είναι υπενθύμιση πως ο Ιησούς μου πέθανε πάνω στο σταυρό για τις αμαρτίες μου και μετά αναστήθηκε από τους νεκρούς νικώντας το θάνατο", έγραψε χαρακτηριστικά ο Justin Bieber,

"Πιστεύω πως αυτό συνέβη και αυτό αλλάζει τα πάντα! Απελευθερώθηκα από τα δεσμά και τη ντροπή! Είμαι παιδί του πιο ανώτερου Θεού και με αγαπάει ακριβώς όπου είμαι, όπως είμαι και για το ποιος είμαι", πρόσθεσε.

 

Remember when i said easter isnt about bunnies... well i lied

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber) στις

Μερικές ώρες αργότερα βέβαια επέστρεψε στις ανάλαφρες δημοσιεύσεις του ποζάροντας με ένα λαγό! "Θυμάστε όταν είπα πως το Πάσχα δεν αφορά τα λαγουδάκια... λοιπόν είπα ψέματα", σχολίασε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ