Το Dolce & Gabbana θα πεθάνει όταν φύγουμε- Δεν θέλουμε ένας Ιάπωνας να σχεδιάζει με το όνομά μας

«Μόλις πεθάνουμε, τελειώνει, είμαστε νεκροί. Δεν θέλω να σχεδιάζει ένας Ιάπωνας για τα Dolce & Gabbana» τονίζει ο Stefano Gabbana.

Οι Ιταλοί σχεδιαστές, Domenico Dolce και Stefano Gabbana, αποκάλυψαν πως η φίρμα Dolce & Gabbana θα πεθάνει μαζί τους.

«Μόλις πεθάνουμε, τελειώνει, είμαστε νεκροί. Δεν θέλω να σχεδιάζει ένας Ιάπωνας για τα Dolce & Gabbana», δήλωσε ο 55χρονος Stefano Gabbana σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

(Photo: Epsilon/Getty Images)

Οι βετεράνοι της μόδας ξεκίνησαν το εμπορικό τους σήμα το 1985 και συνεχίζουν να συνεργάζονται παρά το χωρισμό τους ως ζευγάρι το 2004.  

«Όταν χωρίσαμε, είπαμε στον εαυτό μας ότι ήταν καλύτερα να διαιρέσουμε τα πάντα, γιατί αν πάθαινα κάτι την επόμενη μέρα, θα έπρεπε να ασχολείται με κάποιον που δεν έχει σχέση με τη βιομηχανία, όπως για παράδειγμα ο ξάδερφος μου, ο οποίος θα μπορούσε να καταστρέψει την επιχείρηση» τόνισε ο Gabbana.

Μετά από δεκαετίες επιτυχίας, ο 55χρονος Stefano Gabbana τονίζει πως «δεν έχει χρόνο» για να ξοδέψει την περιουσία του.  

Ωστόσο, ο Ιταλός σχεδιαστής το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ασχολείται πολύ με την γυμναστική, ενώ ποζάρει ευτυχισμένος στο πλευρό του νεαρού συντρόφου του.

 

❤️❤️ #3weeksago #missyou ?❤️❤️

A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on

Ο Stefano ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στο instagram, όπου τον βλέπουμε μαζί με τον personal trainer, Luca Santonastaso, ο οποίος φαίνεται πως του έχει μεταδώσει την αγάπη του για την άσκηση.

 

 

GYM TONIK ❤️❤️❤️❤️??‍♂️ with my fav trainer @lucasantonastaso ❤️?

A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on

 

«Είμαι πάρα πολύ απασχολημένος. Δεν με νοιάζει να γίνω πλουσιότερος, αλλά ο στόχος μου είναι να είμαι επιτυχημένος» τονίζει στην συνέντευξή του ο Stefano Gabbana.

 

 

Ο Dolce, 59 ετών, πρόσθεσε ότι το ζευγάρι αρνήθηκε κάθε προσφορά εξαγοράς του σήματος. «Μπορεί κανείς να έχει όλα τα χρήματα του κόσμου, αλλά αν δεν είναι ελεύθερος, τότε τι να τα κάνει; Δεν πηγαίνεις στον τάφο με ένα φέρετρο γεμάτο χρήματα», είπε.  

(Photo: Harold Cunningham/Getty Images)

Οι δύο άνδρες δήλωσαν ότι εξακολουθούν να διατηρούν έναν εξαιρετικό δυνατό δεσμό, ακόμη και αν δεν είναι ζευγάρι, όπως αναφέρει ο Guardian.

 

Miss you ❤️❤️?

A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on

 

 

❤️❤️?

A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on

 

 

 

Good night ❤️❤️❤️❤️????

A post shared by stefanogabbana (@stefanogabbana) on

 

«Ακόμα και σήμερα, το δικό μου είναι δικό του... Οι νέοι μας σύντροφοι ξέρουν πως είναι έτσι τα πράγματα, είτε τους αρέσει, είτε όχι...» καταλήγει ο Dolce.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ