Πρίγκιπας Harry- Meghan Markle: Αυτό είναι το δώρο που ζήτησαν για τον γάμο τους!

Ο γάμος της χρονιάς πρόκειται να λάβει χώρα στις 19 Μαΐου.

Μάλιστα το γραφείο του 33χρονου πρίγκιπα, ανακοίνωσε τι δώρο ζήτησε το ζευγάρι από τους πολίτες που θα ήθελαν να τους στείλουν ένα δώρο για τον γάμο τους.

Ο Χάρι και η Αμερικανίδα Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν στον Πύργο του Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου.

Σε ανακοίνωση, το γραφείο του Χάρι αναφέρει ότι το ζευγάρι «είναι βαθιά ευγνώμονες για τη γενναιοδωρία και την εγκαρδιότητα που τους επιφυλάσσεται. Θα ήθελαν πολύ όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να επωφεληθούν από αυτό το πνεύμα γενναιοδωρίας. Το ζευγάρι ζητεί από οιονδήποτε θα ήθελε να τιμήσει το γεγονός αυτό, να εξετάσει το ενδεχόμενο να κάνει μια δωρεά σε φιλανθρωπική οργάνωση, παρά να στείλει ένα γαμήλιο δώρο».

Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν επιλέξει επτά φιλανθρωπικές οργανώσεις που θέλουν ο κόσμος να υποστηρίξει, χωρίς να έχουν άμεση σχέση με κάποια από αυτές, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ανάμεσά τους είναι η οργάνωση για την προστασία οροθετικών παιδιών Children’s HIV Association, η Myna Mahila Foundation που βοηθά γυναίκες στις φτωχογειτονιές της Μουμπάι στην Ινδία, η οργάνωση Crisis που προσφέρει για έναν χρόνο στέγη, επαγγελματική κατάρτιση, εργασία και υπηρεσίες υγείας σε άστεγους, η οργάνωση για την προστασία των σέρφερ από τα ακάθαρτα νερά και η Scotty’s Little Soldiers για την υποστήριξη των παιδιών που έχασαν έναν γονιό τους όταν υπηρετούσε στον βρετανικό στρατό.

(Photo: Chris Jackson, Getty Images)

«Το γεγονός ότι η οργάνωσή μας επιλέχθηκε προσωπικά από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ είναι μια τεράστια τιμή για τη Scotty’s Little Soldiers και είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες γι’ αυτό», δήλωσε η ιδρύτριά της και χήρα στρατιωτικού Νίκι Σκοτ.

«Συνάντησα τον πρίγκιπα Χάρι στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Ξέρω ότι είναι βαθιά μέσα στην καρδιά του οι ένοπλες δυνάμεις και η φροντίδα των παιδιών που οι ήρωές μας άφησαν πίσω».

Ο πρίγκιπας Χάρι, πρώην αξιωματικός του στρατού και έχοντας υπηρετήσει ήδη δύο θητείες στα πεδία της μάχης στο Αφγανιστάν, είναι ένθερμος υποστηρικτής των βετεράνων των ενόπλων δυνάμεων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ