Ταινίες εβδομάδας: Από την Οσκαρική Λιβανέζικη "Προσβολή" μέχρι το love story "Ήλιος του Μεσονυχτίου"... ένα pop corn δρόμος!

Υπέροχες κινηματογραφικές προτάσεις για κάθε διάθεση έρχονται και αυτή τη βδομάδα, από αύριο Πέμπτη, στις σκοτεινές αίθουσες.

Η Υπόσχεση της Αυγής

Βιογραφικό δράμα για τον Γάλλο συγγραφέα Ρομέν Γκαρί.

Η ζωή του διάσημου μυθιστοριογράφου του 20ου αιώνα, από τη δύσκολη παιδική του ηλικία στην Πολωνία και την εφηβεία του στη Γαλλία μέχρι τα κατορθώματά του ως πιλότος πολεμικής αεροπορίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Κυρία Χάιντ

Κοινωνικό δράμα… φαντασίας με την Ιζαμπέλ Ιπέρ. Η κυρία Τζέκιλ είναι μια ντροπαλή δασκάλα που περνάει δύσκολα εξαιτίας των συναδέλφων της αλλά και των μαθητών της. Τα πάντα αλλάζουν όταν μια βροχερή νύχτα ένας κεραυνός την χτυπάει την ώρα που πραγματοποιεί ένα πείραμα στο εργαστήριό της.

Rampage: Το Απόλυτο Χάος

Περιπέτεια καταστροφής με τον Ντουέιν Τζόνσον κι έναν γιγάντιο γορίλα. Ο επιστήμονας Ντέιβις Οκόγιε μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο και πράο γορίλα, τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του. Όταν ένα παράνομο γενετικό πείραμα μεταμορφώνει τον Τζορτζ και άλλα ζώα σε οργισμένα τέρατα, ο Ντέιβις παλεύει να σώσει τον φίλο του και να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.

Η Προσβολή

Λιβανέζικο δικαστικό δράμα, υποψήφιο για ξενόγλωσσο Όσκαρ. Στη σημερινή Βηρυτό, μια λεκτική διαμάχη οδηγεί τον Τόνι, έναν Λιβανέζο χριστιανό, και τον Γιάσερ, έναν Παλαιστίνιο πρόσφυγα, στο δικαστήριο. Σύντομα η υπόθεση παίρνει τεράστιες διαστάσεις και δημιουργεί κοινωνική έκρηξη στο Λίβανο.

Ο Ήλιος του Μεσονυχτίου

Νεανικό love story με τους Μπέλα Θορν και Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ. Η 17χρονη Κέιτι που βγαίνει από το σπίτι της μόνο τα βράδια καθώς πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που της απαγορεύει την έκθεση στο φως του ήλιου, γνωρίζει και ερωτεύεται τον Τσάρλι, ο οποίος αγνοεί την κατάστασή της.

Γκαστόν, ο Γκαφατζής

Γαλλική κωμωδία βασισμένη στον γνωστό καρτούν ήρωα. Ένας ευφυής πολυτεχνίτης που το μόνο που θέλει είναι να κάνει καλό στους γύρω του μπλέκει συνεχώς σε περιπέτειες γεμάτες τρελές εφευρέσεις, γκάφες και καταστροφές.

Συνωμοσία

Περιπετειώδες θρίλερ με τους Νούμι Ραπάσε και Ορλάντο Μπλουμ. Σύμφωνα με το Αθηνόραμα, όταν η CIA συλλαμβάνει κάποιον που έχει άμεσες πληροφορίες για ένα επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, η Άλις, μια πρώην ανακρίτρια της CIA, καλείται να επιστρέψει ξανά στην υπηρεσία. Σύντομα αντιλαμβάνεται πως η επιστράτευσή της είναι μέρος μιας συνωμοσίας που βάζει σε κίνδυνο την ίδια αλλά και ολόκληρο το Λονδίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ