Ντορόνιν: Ο γόης πρώην της Ναόμι & ιδιοκτήτης των Aman απέκτησε το σπίτι των ονείρων του σε σχέδια της Zaha Hadid (ΦΩΤΟ)

Η πολυτελής και άκρως φουτουριστική κατοικία του Ρώσου επιχειρηματία, σε σχέδια της Zaha Hadid, θα σας κόψει την ανάσα!

Μία εντυπωσιακή βίλα, σε σχέδια της Zaha Hadid, απέκτησε ο Βλαντίμιρ Ντορόνιν, ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων των ξενοδοχείων Aman Resorts, αλλά και πρώην σύντροφος της Ναόμι Κάμπελ.

Ο γοητευτικός Ρώσος εκατομμυριούχος, που υπήρξε ζευγάρι με την μαύρη γαζέλα της πασαρέλας από το 2008 έως το 2013, είναι παγκοσμίως γνωστός, τόσο για τις επιχειρηματικές του επιτυχίες, όσο και για την προσωπική του ζωή.

Αυτό το εντυπωσιακό σπίτι, που βρίσκεται κρυμμένο σε ένα δάσος της Ρωσίας, δεν γνωρίσουμε αν θα στεγάσει τον έρωτά του, με τo 19χρονo μοντέλο, Kristina Romanova, με την οποία είναι ζευγάρι το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, το Capital Hill Residence- όπως ονομάζεται- ένα νεο-φουτουριστικό κτίριο, που βρίσκεται περίπου δύο μίλια δυτικά της κεντρικής Μόσχας και δεσπόζει στο δάσος Barvikha, κόβει πραγματικά την ανάσα!

Η κατοικία των 3,500 τετραγωνικών μέτρων αποτελούσε το όνειρο της ζωής του 55χρονου επιχειρηματία.

Με την πρώτη ματιά, ο σχεδιασμός της κατοικίας μοιάζει πολύ με ένα διαστημόπλοιο που προσγειώθηκε μέσα στο δάσος.

Με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, δίνει το στίγμα της Hadid, που μπορεί να έφυγε από τη ζωή πρόωρα πριν από δύο χρόνια, αλλά τα σχέδιά της εξακολουθούν να συναρπάζουν.

 Η κύρια κρεβατοκάμαρα υψώνεται περίπου 35 μέτρα πάνω από το έδαφος και επιτρέπει ανεμπόδιστη θέα στο φυσικό περιβάλλον. Ο Ντορόνιν ήθελε όταν κοιτά έξω από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας να μπορεί να βλέπει πάνω από τα δέντρα και πλέον απολαμβάνει τη θέα από το υψηλότερο σημείο του σπιτιού.  

Το κυρίως υπνοδωμάτιο συνδέεται με το υπόλοιπο σπίτι (αξίας 140 εκατομμυρίων δολαρίων) με μια λεπτή στήλη, η οποία οδηγεί κάτω σε διάφορα δωμάτια, ενώ μεγάλο μέρος του σπιτιού βρίσκεται κάτω από το δάσος. Εκεί ο ιδιοκτήτης απολαμβάνει μια τεράστια πισίνα, χώρο για σπα και γυμναστήριο ενώ το σπίτι διαθέτει παροχές όπως ένας ιαπωνικός κήπος και ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.  

Όταν είδε το σπίτι που ολοκληρώθηκε για πρώτη φορά, ο Ντορόνιν ήταν απόλυτα έκπληκτος και εντυπωσιασμένος με το πώς τα σχέδια που είχε δει να του παρουσιάζει η Ηadid πήραν μορφή.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως πρόκειται για μία πραγματικά εντυπωσιακή και άκρως πρωτότυπη βίλα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ