Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της υπερπαραγωγής του BBC στο Σούνιο- Δειτε τις πρώτες εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τα γυρίσματα για τη σειρά "Μικρή τυμπανίστρια" του Τζον Λε Καρέ, ξεκίνησαν σήμερα στον εντυπωσιακό αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου.

Μετά το "πράσινο φως" που δόθηκε από το ΚΑΣ, τα γυρίσματα ξεκίνησαν στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου για την υπερπαραγωγή του BBC.

Πρόκειται για τη σειρά "Μικρή τυμπανίστρια" του Τζον Λε Καρέ, που θα προβληθεί σε 80 τηλεοπτικά δίκτυα σε ολόκληρο τον κόσμο.

(Φωτογραφία: Eurokinissi)

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από σήμερα το πρωί, όπως ήταν προγραμματισμένο, με όλους τους συντελεστές να δηλώνουν μαγεμένοι από την υπέροχη θέα και το τοπίο.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ ...

Από νωρίς το πρωί, τα κινηματογραφικά συνεργεία ξεκίνησαν να "στήνουν" στο Σούνιο καθώς η άδεια για τα γυρίσματα είναι από τις 7 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι.

(Φωτογραφία: Eurokinissi)

(Φωτογραφία: Eurokinissi)

Αν και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο είχε απαντήσει αρχικά αρνητικά στο BBC, για την παραχώρηση του χώρου, με το σκεπτικό ότι η κινηματογράφηση έως το απόγευμα και η παρουσία πολλών προσώπων με βαρύ εξοπλισμό θα δυσχέραιναν την λειτουργία του αρχαιολογικού χώρου σε περίοδο αιχμής, τελικά έδωσε το "πράσινο φως", αρκεί τα γυρίσματα να διαρκούσαν μόνο μέχρι το μεσημέρι.

(Φωτογραφία: Eurokinissi)

Να σημειωθεί, δε, πως η είσοδος δεν έχει απαγορευτεί για τους τουρίστες, την ώρα της διεξαγωγής των γυρισμάτων.

(Φωτογραφία: Eurokinissi)\

(Φωτογραφία: Eurokinissi)

(Φωτογραφία: Eurokinissi)

(Φωτογραφία: Eurokinissi)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ