Βίντεο: Η στιγμή της εισβολής του Ρουβίκωνα στην εταιρεία που απέλυσε έγκυο- "Είμαι 23 χρονών" λέει η εργαζόμενη...

Στα γραφεία εταιρείας στην Καλλιθέα που απέλυσε 23χρονη έγκυο, εισέβαλε ο Ρουβίκωνας.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλλαν χθες, Πέμπτη 12 Απριλίου, στα γραφεία εταιρείας στην Καλλιθέα που απέλυσε εργαζόμενη η οποία βρισκόταν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας διαμαρτυρήθηκαν για την απόλυση της κοπέλας, ενώ προκήρυξή του "Ρουβίκωνα" που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέφερε «όταν μία υπάλληλος έμεινε έγκυος, της χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια. Όμως, «όταν επέστρεψε για δουλειά, ο εργοδότης της δεν αναγνώριζε τα χαρτιά της άδειας και εκτός αυτού, μέσω απειλών και ύβρεων της απαγόρευσε την εργασία της και την είσοδό της στους χώρους της εταιρείας». Η υπάλληλος ενημέρωσε τα σωματεία και έκανε καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας. Ο εργοδότης, υποστηρίζει ο Ρουβίκωνας, «άρχισε μια εκστρατεία τρομοκράτησης προς τους υπόλοιπους εργαζομένους της εταιρίας με κάθε είδους απειλές και εκβιασμούς», ενώ μεταξύ άλλων απέλυσε τρεις εργαζόμενους που του έκαναν κριτική.

Ως εκ τούτου, ο Ρουβίκωνας έκανε εισβολή στην εταιρεία, θέλοντας να δηλώσει στον εργοδότη ότι «εκτός από τα γραφεία της επιθεώρησης εργασίας η τις αίθουσες των δικαστηρίων, ανθρώπους της τάξης μας μπορεί να συναντήσει οποιουδήποτε».

Δείτε το βίντεο με τα όσα συνέβησαν...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ