40 καταπληκτικές προτάσεις για αθλητικό ντύσιμο σε κάθε περίσταση που θα σας κάνει ξεχωριστές!

Ακούγοντας τις λέξεις αθλητικό ντύσιμο η πρώτη σκέψη σας είναι σίγουρα οι φόρμες, τα κολάν και τα σορτσάκια για το γυμναστήριο και την άσκηση γενικότερα.

Ωστόσο το σπορ ντύσιμο δεν είναι μόνο αυτό. Το βασικό του στοιχείο είναι η άνεση, αλλά μπορεί να είναι εξίσου ένα chic sport casual ντύσιμο με φούστα, φόρεμα, τζιν ή παντελόνι.
Πρόκειται για το αθλητικό ντύσιμο με στυλ που θα επιλέξετε στις βόλτες, τα ψώνια και το χαλαρό καφεδάκι σας. Συνδυασμένο με αθλητικά παπούτσια τύπου sneakers, oxford shoes ή και ψηλοτάκουνα.

Ωστόσο, οι κορυφαίοι σχεδιαστές προτείνουν το αθλητικό ντύσιμο ακόμη και για τις επίσημες ή βραδινές εμφανίσεις.

Το μόνο που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας είναι τα κομμάτια που θα επιλέξετε. Μια φόρμα τύπου φούτερ για παράδειγμα δεν θα μπορούσε να φορεθεί σε μια τέτοια περίσταση.

Υπάρχουν όμως παντελόνια με πλάγιες κάθετες γραμμές που θυμίζουν φόρμα, αλλά έχουν ένα πιο κομψό στυλ και είναι ιδανικά για βραδινό σπορ ντύσιμο. Επιλέξτε ένα τέτοιο κομμάτι και συνδυάστε το με ένα crop top, ένα πουκάμισο ή ένα μπλουζάκι με σακάκι και ψηλά παπούτσια. Το κομψό αυτό μοντέρνο αθλητικό ντύσιμο θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Ακολουθούν φωτογραφίες με ιδέες για αθλητικό ντύσιμο με στυλ. Δείτε τις και πάρτε ιδέες για εντυπωσιακές casual εμφανίσεις, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ