Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Να πως μπορείς να φλερτάρεις ακόμα κι αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση!

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας που σε ακολουθεί από μικρή ηλικία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό.

Σίγουρα, δεν έχουμε όλοι την ίδια άνεση και αποφασιστικότητα πριν κάνουμε την επόμενη κίνηση, παρόλα αυτά πάντα υπάρχουν μερικά tips για να βοηθήσεις τον εαυτό σου και να πάρεις αυτή τη μικρή ώθηση που χρειάζεσαι.

Για παράδειγμα, πόσες φορές δεν γύρισες σπίτι μετά από βραδινή έξοδο και άρχισες το αυτομαστίγωμα επειδή τελικά δεν μίλησες στο αγόρι με το οποίο έκανες eye contact όλο το βράδυ; Δες παρακάτω μερικά μικρά, αλλά πολύτιμα tips, που θα σε ξεμπλοκάρουν και που σου αποδεικνύουν ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη ενός υπέροχου outfit. Μπορεί να μην βρίσκεις ποτέ τίποτα στη γεμάτη ντουλάπα σου, αλλά κάθε γυναίκα έχει τουλάχιστον ένα σύνολο που ξέρει ότι την αναδεικνύει και την κάνει να νιώθει so glamorous. Δεν γίνεται να μην νιώσεις αυτοπεποίθηση όταν τον πλησιάζεις φορώντας το σωστό outfit.
H σωματική επαφή στέλνει πάντα το σωστό μήνυμα. Πήγαινε να πάρεις ένα ποτό από το μπαρ και άγγιξέ τον τυχαία στον ώμο ή την πλάτη. Εκτός αν βρίσκεστε στην ίδια παρέα, οπότε μπορείς και χωρίς ποτό. Απλά φρόντισε να καθίσεις δίπλα του.
Σε καμία περίπτωση μην κάνεις το κλασικό ‘σε αγνοώ ώστε να μην καρφωθώ’. Καταρχάς, δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει ότι του αρέσεις. Κατά δεύτερον, είναι αμήχανο και σου δημιουργεί έξτρα εκνευρισμό. Κοίταξέ τον έντονα για μερικές στιγμές και επανάλαβε μετά από λίγη ώρα.
Το χιούμορ σπάει τον πάγο. Πάντα με εγγυημένη επιτυχία. Κανείς δεν εκτίμησε ποτέ ένα μουτρωμένο ή μονίμως σοβαρό άνθρωπο. Κάνε λογοπαίγνια, πείραξέ τον χωρίς να γίνεις προσβλητική και, προς Θεού, ΟΧΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ.
Απομυθοποίηση τώρα. Ναι, καλά άκουσες. Ο άνθρωπος που στέκεται απέναντί σου δεν είναι τέλειος. Έχει σίγουρα ελαττώματα και όταν γυρνάει από την μπάλα με τους φίλους του, είναι ιδρωμένος και όχι κομψός. Και ίσως να τρώει τα νύχια του όταν έχει άγχος. Αυτό θα σε βοηθήσει να τον φανταστείς λίγο πιο γήινο και προσιτό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ