Πρίγκιπας Harry- Meghan Markle: Νέα μπύρα για τον γάμο τους!

Οι προετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς που θα τελεστεί στις 19 Μαΐου είναι πυρετώδεις, ενώ ακόμη και μία νέα μπύρα κυκλοφόρησε για την μεγάλη ημέρα του Harry και της Meghan!

Βρετανικά αλλά και Αμερικανικά στοιχεία- προς τιμήν της νύφης- θα έχει ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της αγαπημένης του Meghan Markle.

Έτσι, στην πόλη που θα τελεστεί ο γάμος της χρονιάς παρασκευάστηκε μία νέα μπύρα, προς τιμήν του ζεύγους, που λέγεται «Harry & Meghan Windsor Knot».

Ο γάμος του μικρότερου γιου του Καρόλου και της Νταϊάνα θα τελεστεί στις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ και η νέα αυτή μπύρα αποτελεί συνέχεια της «Windsor Knot» που η ζυθοποιία παρασκεύασε για πρώτη φορά το 2011 προς τιμή του γάμου του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

Σύμφωνα με τον Γουίλ Κάλβερτ, έναν από τους διευθυντές της ζυθοποιίας Windsor & Eton, η ξανθιά μπύρα που παρασκευάστηκε από ποικιλία κριθαριού που ονομάζεται Invicta και καλλιεργείται στο βασιλικό αγρόκτημα του Ουίνδσορ, που θα εκπροσωπεί τον πρίγκιπα Χάρι, ενώ συνδυάζεται με λυκίσκους από την αμερικανική δυτική ακτή, για να αντανακλά την καταγωγή της Μέγκαν.

Η μπύρα επρόκειτο να τεθεί στο εμπόριο μόνο για δύο μήνες αλλά η ζυθοποιία ανακοίνωσε πως το προϊόν της αρέσει τόσο πολύ που παρασκευάζεται και πωλείται ακόμη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ