Έλτον Τζον ή Spice Girls θα τραγουδήσουν στον γάμο Πρίγκιπα Harry- Meghan; Η νύφη πληρώνει το νυφικό!

Πλησιάζοντας στον γάμο της χρονιάς, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες διαρρέουν!

Ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle θα γίνει σε έναν μήνα σχεδόν, στις 19 Μαΐου συγκεκριμένα, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Όσο ο καιρός πλησιάζει πολλές είναι οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές και ακόμα περισσότερες είναι οι φήμες που ακούγονται!

Όπως έχει γίνει γνωστό αν και στο γάμο έχουν κληθεί περίπου 600 άτομα, η δεξίωση θα γίνει σε πιο... κλειστό κύκλο! Συγκεκριμένα, μόλις 200 άτομα έχουν κληθεί να παραβρεθούν στη δεξίωση που θα παραθέσει ο πρίγκιπας Κάρολος, προς τιμήν του μικρότερου γιου και της νύφης του, στο Φρόγκμορ Χάους, ένα από τα πολλά σπίτια της βασιλικής οικογένειας στην αγγλική εξοχή.

Όσο για το ποιος πληρώνει... τη νύφη; Μα η ίδια η νύφη! Η Meghan Markle είναι εκείνη που θα πληρώσει για το νυφικό της, ενώ η βασιλική οικογένεια θα πληρώσει για την τελετή, δηλαδή την εκκλησία, τα λουλούδια, τη μουσική και τη δεξίωση. Όσο για την ασφάλεια; Αυτή θα την πληρώσει ο Βρετανός φορολογούμενος.

Τέλος, για τη μουσική του γάμου της χρονιάς πολλά ακούγονται. Οι φήμες "φούντωσαν" όταν ο Έλτον Τζον, στενός φίλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ακύρωσε δύο προγραμματισμένες συναυλίες του στο Λας Βέγκας το Σαββατοκύριακο που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος, ενώ έντονα ακούγεται και το όνομα των Spice Girls που ήταν το αγαπημένο συγκρότημα του Χάρι κατά την εφηβεία του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ