Good News: Η Ελλάδα σε πρώτο πλάνο στο βρετανικό ITV! 8 διάσημες αναζητούν τον έρωτα στα νησιά μας... (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα σειρά ονομάζεται My Shirley Valentine Summer και θα ακολουθήσει το ταξίδι 8 διάσημων γυναικών στην Ελλάδα.

Η νέα τηλεοπτική παραγωγή ριάλιτι που προετοιμάζει το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV θα παρουσιάσει το ταξίδι των διάσημων γυναικών στα ελληνικά νησιά, όπου θα βρεθούν με σκοπό να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να βρουν τον έρωτα.

Η παραγωγή της θα γίνει από την εταιρία Twofour ιδιοκτησίας του ITV, με εκτελεστικό παραγωγό τον David Clews και δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται αλλά εκτιμάται οτι αυτό θα γίνει μέσα στο 2018. Το ριάλιτι θα παρουσιάζουν οι δημιουργοί της αντίστοιχης σειρά επεισοδίων Love Island, Jane Beacon και Clare Ely.

Το Shirley Valentine ήταν μια ρομαντική κωμωδία του 1989 και η υπόθεση της ταινίας εκτυλισσόταν γύρω από τη βαρετή ζωή μιας γυναίκας, της Shirley Valentine-Bradshaw, η οποία αναζητούσε νέες περιπέτειες στην Ελλάδα.

Οι πρωταγωνίστριες της νέας σειράς του ITV, όπως σημειώνει το tornosnews.gr, θα γεμίσουν με εμπειρίες από τα ελληνικά νησιά και το ελληνικό καλοκαίρι, ανακαλύπτοντας νέα πάθη αλλά και τον εαυτό τους κατά την εξερεύνηση της τοπικής κουλτούρας και του φλερτ με τους ντόπιους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ