Forbes: Η πιο ωραία παραλία στον κόσμο βρίσκεται στην Κρήτη - Καταγάλανα νερά στο πιο "cool" μέρος της χώρας! (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα πλήρες αφιέρωμα στην "cool" - όπως την χαρακτηρίζει - παραλία Κομμός παρουσιάζει το δημοφιλές περιοδικό Forbes.

O ταξιδιωτικής συντάκτης Anthony Grant διατυπώνει τον εντυπωσιασμό του μόλις αντίκρυσε, κατά τύχη, για πρώτη φορά αυτή την «υποτιμημένη» παραλία, στην προσπάθειά του να εντοπίσει ένα χωριό της περιοχής.

Η θέα της παραλίας από το μικρό μοναστήρι όπου σταμάτησε για να ρωτήσει για οδηγίες, τον μάγεψε, αφού, όπως αναφέρει έμοιαζε σχεδιασμένη έτσι ώστε να εξάψει τον θαυμασμό του ταξιδιώτη, με φόντο την ακατοίκητη νησίδα Παξιμάδια.

Αυτή η παραλία δίνει την αίσθηση ενός μέρους γεμάτου από φύση στο άκρο της γης και διαθέτει τοπίο που δε μπορεί να συγκριθεί με άλλες παραλίες της Ευρώπης και στο οποίο δε μπορείς να αντισταθείς, αναφέρει ο συντάκτης.

Πρόκειται για μια σέξι παραλία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και αναδημοσιεύει το tornosnews.gr, καθώς οι επισκέπτες μπορεί να συναντήσουν γυμνιστές, όπως συμβαίνει σε πολλές ευρωπαϊκές παραλίες, όμως σε γενικές γραμμές το ύφος της παραλίας παραμένει ήρεμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ