Ο Πέτρος Κωστόπουλος παίρνει θέση για το "ξεβλάχεμα" των Ελλήνων: "Είμαι εδώ και πολλά χρόνια σάκος του μποξ..."

Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια ατάκα του δημοφιλούς εκδότη σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Μιλώντας στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά", το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε δηλώσει "νομίζω ότι μόνο καλό έκανα με τα περιοδικά μου… ξεβλάχεψα την Ελλάδα".

Σήμερα, έπειτα από θύελλα απαντήσεων ειδικά στα social media, ο εκδότης και παρουσιαστής έρχεται να επανατοποθετηθεί σχετικά μέσα από το ραδιόφωνο Θέμα 104,6.

"Ζω στην χώρα του απολύτως σχιζοφρενούς ατόμου. Εγώ απάντησα στην πλάκα με τη φράση αυτή επειδή μου έχουν καταλογίσει ότι κατέστρεψα την Ελλάδα και ότι προκάλεσα μέχρι και την την τρύπα του όζοντος. Είναι μια έκφραση που χρησιμοποιώ για την πάρτη μου ότι ευτυχώς έφυγα από το Βόλο και ξεβλάχεψα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Είμαι εδώ και πολλά χρόνια σάκος του μποξ και το ξέρετε, αν το έλεγε ένας άλλος άνθρωπος δεν θα γινόταν τίποτα. Υπάρχει μια ασθένεια που δεν θέλει κάποιος να καταλάβει την ουσία αυτών που λες αλλά θέλει να σε δολοφονήσει με ένα γραπτό κείμενό του, πρόσθεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

"Εγώ ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν πήρα δάνεια. Το ΠΑΣΟΚ με έγραψε στα τρία του. Αναρωτιέμαι... Αφού με σιχαίνονταν και δεν με διάβαζαν γιατί ασκούν κριτική; Δεν μπορεί από μια λέξη, μια φράση να γίνονται όργια σε βάρος μου", κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ