Ζώδια: Η αστρολόγος Άντα Λεούση παρουσιάζει αναλυτικά όσα μας επιφυλάσσει το Σαββατοκύριακο - Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο;

Με οδηγό το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας της, η αστρολόγος παρουσιάζει στο oroskopos.gr αναλυτικά τις προβλέψεις της...

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να αναγνωρίσετε τα σωστά άτομα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις επαφές αλλά και τις βοήθειες που μπορούν να σας δώσουν τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Χωρίς να το καταλάβετε η καλή σας εικόνα και η αναγνώρισή σας από το περιβάλλον, διαμορφώνει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κατακτήσετε την επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επαγγελματική ζωή αλλά και τα οικονομικά σας δείχνουν να απογειώνονται. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία, είναι η υιοθέτηση μιας νέας στάσης ζωής από σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δημιουργικές εμπνεύσεις θα βρουν καινούρια σημεία εφαρμογής. Οι εξελίξεις θα σας σπρώξουν σε νέες κατακτήσεις και αναζητήσεις.

ΛΕΩΝ: Θα κάνετε αρκετές επαφές και συζητήσεις που θα αφορούν καινούργια επαγγελματικά σχέδια. Νομικά θέματα που θα σχετίζονται με το σπίτι θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγάλη κινητικότητα θα υπάρξει στον επαγγελματικό σας τομέα και επιβάλλεται να διαφυλάξετε τις συνεργασίες και το καλό σας όνομα.

ΖΥΓΟΣ: Η αλλαγή πλεύσης στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί  συναλλαγές και συμφωνίες που πιθανόν να έχουν και νομικό χαρακτήρα. Ίσως προκύψει και ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έντονοι προβληματισμοί και ανταλλαγές απόψεων θα διαμορφώσουν την προσωπικότητά σας και θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εξέλιξη σας και νέες συνειδητοποιήσεις θα αποτελέσουν τις νέες παραμέτρους που θα στηριχτεί η επαγγελματική σας ανέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλές επαφές και συζητήσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας, ενώ τα αισθηματικά σας αρχίζουν και πάλι να αναζωπυρώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις προβάλλοντας νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας. Δείξτε τη δημιουργικότητάς σας κάνοντας αναμόρφωση στο χώρο σας.

ΙΧΘΥΣ: Αρχίστε να βλέπετε αλλιώς τις καταστάσεις που υπάρχουν και θα διαπιστώσετε ότι σας ανοίγονται νέες προοπτικές. Δείξτε λίγη προσοχή στις οικογενειακές σας υποθέσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ