Story of the day: Συγκινεί η αναισθησιολόγος που τραυματίστηκε σε τροχαίο μέσα στο ασθενοφόρο ενώ συνόδευε νεογνά

Ευτυχώς η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.

H αναισθησιολόγος του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, όταν συνοδεύοντας δύο νεογνά στο Ηράκλειο, το ασθενοφόρο στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε με άλλο όχημα στη Λεωφόρο Κνωσού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα η γιατρός να χτυπήσει σοβαρά και να εισαχθεί στη ΜΕΘ. Μέχρι αυτή την ώρα παραμένει στην Εντατική του Βενιζελείου αλλά εκτός κινδύνου.

Η γιατρός ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook ένα μήνυμα για να πει ευχαριστώ, όπως σημειώνει το ekriti.gr, σε όσους στέκονται στο πλευρό της στην σκληρή δοκιμασία που περνά.

"Θέλω να γράψω ένα μεγαλο ευχαριστώ για την αγάπη, το ενδιαφέρον και τη δύναμη που μου δίδεται ακόμα και εδώ μέσα στην Εντατική… θέλω να πω οτι είμαι καλύτερα… Πονάω αλλά είμαι καλύτερα χωρίς να κινδύνευω… Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στη ΜΕΘ του Bενιζελείου νοσοκομείου που με φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο και ευχαριστώ συναδέλφους, φίλους, γνωστούς και αγνώστους για αυτό που μου δείχνετε από το πρώτο λεπτό του ατυχήματος μας… Δε μπορεί να ξεχαστεί αυτό πότε!!! Έτσι απλά για να σας πω: Ευχαριστώ που με αγαπάτε!!".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ