Ο ωραιότερος πρώην φυλακισμένος παντρεύεται την κόρη εκατομυριούχου την ώρα που ο πατέρας του αποφυλακίζεται για φόνο

Όλες οι οικογένειες έχουν τα προβλήματά τους, αλλά αυτή έχει περισσότερα!

Τι να πει κανείς για αυτή την οικογένεια...

Ο Jeremy Meeks είναι πασίγνωστος πλέον ως ο πιο sexy πρώην κατάδικος, που πλέον έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Ο γοητευτικός πρώην τρόφιμος των φυλακών έγινε μοντέλο και πλέον ετοιμάζεται να παντρευτεί την Chloe Green, κόρη του δισεκατομμυριούχου Sir Philip, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες το ζευγάρι περιμένει και παιδί.

Ωστόσο, η Chloe φαίνεται πως δεν ευτύχησε ιδιαίτερα στο ζήτημα των... πεθερικών, καθώς τόσο ο πατέρας, όσο και η μητέρα του Jeremy είχαν μπλεξίματα με το νόμο.

Μάλιστα, ο πατέρας του γοητευτικού γαμπρού, ο 67χρονος Ray Meeks αποφυλακίστηκε πριν από λίγους μήνες, αφού εξέτισε ποινή 33 ετών φυλάκισης.

Το 1984 ο πατέρας Meeks επιτέθηκε σε μία γυναίκα και την μαχαίρωσε 36 φόρες- όταν ο γιος του ήταν μόλις εννέα μηνών, ενώ κατηγορήθηκε και για βιασμό άλλης γυναίκας, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Όμως και η μητέρα του Jeremy είχε την δική της... πορεία στις φυλακές. Η 63χρονη Kathy, πρώην εξαρτημένη από ναρκωτικές ουσίες, έχει μακροσκελές ποινικό μητρώο για διάφορα αδικήματα.

Η ίδια μπαινόβγαινε στις φυλακές, αφήνοντας τον Jeremy να μεγαλώνει με την μεγαλύτερη αδελφή του, Leanna, από την ηλικία των 12 ετών.

Ωστόσο, πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε με την οικογένεια του Meeks, με τον Jeremy να ανεβάζει στο instagram μία φωτογραφία τους μαζί με την μητέρα, τους παππούδες και τα αδέλφια του.

Η χαϊδεμένη Chloe φαίνεται, λοιπόν, πως έχει δεχθεί την οικογένεια του μέλλοντα συζύγου της, άραγε, όμως, τι γνώμη έχουν για όλα αυτά οι ζάμπλουτοι συμπέθεροι;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ