Ζώδια: Η Άντα Λεούση μας προτρέπει να αδράξουμε τη μέρα & τα άστρα... σύμμαχος μας!

Με οδηγό το "κληρονομικό χάρισμα" της μητέρας της, η αστρολόγος παρουσιάζει στο oroskopos.gr αναλυτικά τις προβλέψεις της...

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε με αποφασιστικότητα για να καλύψετε το χαμένο έδαφος στον επαγγελματικό σας τομέα και αναπτύξτε την δημιουργικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Νέες δημιουργικές προοπτικές διαγράφονται στην καριέρα σας, αλλά παρασκηνιακές κινήσεις από ορισμένα άτομα πρέπει ακόμα να προσεχτούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διαμόρφωση του τρόπου ζωής θα ξεκαθαρίσει τους πραγματικούς σας στόχους και θα σας παρακινήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα προκειμένου να βρεθούν οικονομικές λύσεις που θα βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Συζητήσεις και επαφές ευνοούνται.

ΛΕΩΝ: Δώστε πρωταρχική σημασία στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς η εξισορρόπηση της οικονομικής κατάστασης μπορεί να φανεί σαν πιεστική ανάγκη στις τρέχουσες εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλικό περιβάλλον, και η επιρροή που θα ασκείτε θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΖΥΓΟΣ: Σημαντική πρόοδο θα πετύχετε στην άνοδο του οικονομικού σας τομέα και οι δημιουργικές ιδέες θα βοηθήσουν να κάνετε κάποιες αλλαγές στους χώρους που κινείστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως προχωρήσετε σε καινούργια σχέδια σχετικά με τα εργασιακά σας θέματα. Βοήθεια από κάποια άτομα θα σας δώσει φτερά στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην ασχοληθείτε ιδιαίτερα με οικογενειακά προβλήματα που δεν έχουν άμεση σχέση με εσάς. Αξιοποιείστε οικονομικές συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε θα αλλάξουν τις συνθήκες στο χώρο της εργασίας σας. Εκμεταλλευτείτε την καλή σας εικόνα για να πετύχετε κάποιους στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα πρέπει να περιμένετε κίνηση στην κοινωνική σας ζωή και αρκετές συζητήσεις στο χώρο τού σπιτιού. Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη.

ΙΧΘΥΣ: Ο επαγγελματικός σας χώρος θα σας απορροφήσει αρκετά σήμερα, ενώ σχέσεις και αισθηματικά είναι ιδιαίτερα τονισμένα τώρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ