H τέλεια εμφάνιση της Kate ήταν too much! Πιέζει τις καθημερινές γυναίκες που μόλις γέννησαν

Η τελειότητα της Kate είναι καταπιεστική για τις νέες μαμάδες, τονίζει ο Katy Hill. 

Η Kate Middleton έφερε στον κόσμο το πρωί της Δευτέρα το τρίτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι!

Η Δούκισσα του Cambridge, επτά μόλις ώρες μετά τον τοκετό, έδειχνε αψεγάδιαστη.

Τέλεια μαλλιά, ελαφρύ μακιγιάζ, λαμπερό πρόσωπο, κατακόκκινο φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες.

Είναι αυτή η πραγματική εικόνα μιας γυναίκας που έχει μόλις γεννήσει;

Η "μη ρεαλιστική" εικόνα της φαίνεται πως ενόχλησε πολλές γυναίκες που έσπευσαν να ποστάρουν στα social media φωτογραφίες τους μετά τον τοκετό- τονίζοντας πως δεν είχαν καμία σχέση με την "άψογη" εικόνα της Δούκισσας του Cambridge.

Μάλιστα, η Katy Hill, μαμά και παρουσιάστρια, ήταν η πρώτη που τόνισε πως όλη αυτή η εικόνα προσθέτει πολύ άγχος και πίεση στις νέες μαμάδες και μάλιστα χωρίς λόγο!

Όπως έγραψε στο blog της η Hill, η Kate περνώντας τις πρώτες ώρες μετά την γέννηση του γιου της, με τον κομμωτή, τον στιλίστα και τον μακιγιέρ της, δεν αφέθηκε να απολαύσει το μωρό της και το θαύμα της γέννησης.

Η ίδια, μάλιστα, έσπευσε να μοιραστεί φωτογραφίες από το πως έμοιαζε η ίδια μετά τη γέννα ώστε να εμψυχώσει τις γυναίκες που έχουν μόλις φέρει στον κόσμο τα μωρά τους, όπως αναφέρει η Daily Mail.

«Ούτε οι φανς της Kate δεν περίμεναν να είναι τόσο "τέλεια"... Ήθελα να της φωνάξω "Όχι, Kate!". Δεν περίμενα να δω μια γυναίκα με καλσόν και σκουλαρίκια, λίγες ώρες μετά τον τοκετό...» τόνισε η Hill.

Μάλιστα, μετά από παρότρυνσή της πολλές γυναίκες έσπευσαν να ανεβάσουν στα social media φωτογραφίες τους από το μαιευτήριο, λίγο μετά τη γέννηση των μωρών τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ