Η φούστα που ξετρέλανε την Ράνια της Ιορδανίας & την Μαριάννα Βαρδινογιάννη (ΦΩΤΟ)

Οι δύο κυρίες αγαπούν ιδιαίτερα την μόδα.

Κόμψη και άκρως ανοιξιάτικη η φούστα στις αποχρώσεις του ροζ που επέλεξε για πρόσφατη εμφάνισή της η Ράνια της Ιορδανίας.

Η καλλονή βασίλισσα ανέβασε μία φωτογραφία της στο instagram, στην οποία ποζάρει στο Παλάτι Al Husseiniya στην Ιορδανία, φορώντας αυτή την εντυπωσιακή φούστα την οποία συνδύασε με λευκό πουκάμισο και ψηλοτάκουνες γόβες. 

Την ίδια φούστα, όμως, επέλεξε και η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, επισκέφθηκε την Ανθοκομική Έκθεση της Κηφισιάς και ξεναγήθηκε στους χώρους της από τον Δήμαρχο της Κηφισιάς, κύριο Γιώργο Θωμάκο, και την Πρόεδρο της Ανθοκομικής, κυρία Κλεοπάτρα Χατζοπούλου.

Στην 64η Ανθοκομική Έκθεση της Κηφισιάς, οι εθελοντές και τα στελέχη του Συλλόγου "Όραμα Ελπίδας" βρίσκονται στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο και ενημερώνουν τους επισκέπτες για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, ενώ υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, για όποιον το επιθυμεί.

Η κυρία Βαρδινογιάννη επέλεξε για την εμφάνισή της αυτή στην 64η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, όπου θα φιλοξενείται από σήμερα, Παρασκευή 27 Απριλίου και μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου ο «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»,  την κομψότατη αυτή φούστα, την οποία συνδύασε και εκείνη με λευκό πουκάμισο.

Να σημειωθεί πως την Βασίλισσα Ράνια και την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη εκτός από το κοινό γούστο, ενώνει και στενή φιλία!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ