Έξυπνα tips για να καθαρίσετε το μπάνιο σας μέσα σε 15 λεπτά!

Δεν πρόκειται ποτέ ξανά να νιώσετε αμηχανία αν έρθουν στο σπίτι σας απροειδοποίητοι επισκέπτες.

Πάρτε μια τσάντα

Πάρτε μια απλή πλαστική τσάντα και κρεμάστε την στο πόμολο της πόρτας του μπάνιου. Εκεί μπορείτε να πετάτε τα σκουπίδια πιο εύκολα και γρήγορα. Μια δεύτερη τσάντα ίσως σας βοηθήσει για να βάζετε εκεί αντικείμενα που βρίσκονται στο μπάνιο σας ενώ δεν θα έπρεπε.

Καθαρίστε την τουαλέτα

Πάρτε ένα μικρό φλ. χλωρίνης και ρίξτε το μέσα στο «μπολ» της λεκάνης σας. Τρίψτε με μια βούρτσα και αφήστε να δράσει για 5 λεπτά ενώ προχωράτε στο επόμενο project.

Καθαρίστε όλες τις επιφάνειες

Βάλτε σε ένα σπρέι μπουκάλι ίση ποσότητα νερού και ξιδιού. Ψεκάστε πάνω σε βαμβακερό ύφασμα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό φανελάκι) και σκουπίστε σαπουνοθήκες, καθρέφτες, νιπτήρες, πάγκους και πόμολα πόρτας.

Καθαρίστε την τουαλέτα

Πάρτε λίγο χαρτί κουζίνας, ψεκάστε και πάλι με ξίδι και νερό και περάστε με το μείγμα όλη την εξωτερική επιφάνεια της τουαλέτας. Τραβήξτε το καζανάκι στην τουαλέτα για να φύγει η χλωρίνη και πετάξτε το χαρτί μέσα στη σακούλα σκουπιδιών.

Αλλάξτε τις πετσέτες

Δεν έχει σημασία αν οι χρησιμοποιημένες σας πετσέτες φαίνονται καθαρές. Αν έχετε καλεσμένους κρεμάστε φρεσκοσιδερωμένες.

Ολοκληρώστε καθαρίζοντας τα πατώματα

Τινάξτε καλά το πατάκι του μπάνιου και χρησιμοποιήστε χαρτί κουζίνας για να μαζέψετε τρίχες και σκόνες που έχουν συσσωρευτεί στις γωνίες. Όπως σημειώνει το tsemperlidou.gr, πετάξτε όλα τα χαρτιά στη σακούλα σκουπιδιών και σφουγγαρίστε το πάτωμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ