Δικαστικές περιπέτειες για την Έφη Θώδη- Καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή

Το χρέος προς την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ήταν περίπου 3000 ευρώ.

Η γνωστή τραγουδίστρια καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση, με τριετή αναστολή, για την κατηγορία της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση.

Η Έφη Θώδη κλήθηκε την Πέμπτη να απολογηθεί στο Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ωστόσο η ίδια δεν παρέστη, με τον δικηγόρο της, ο οποίος την εκπροσώπησε, να υποστηρίζει πως η παράβαση εν αγνοία της, σύμφωνα με το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Το χρέος προς την ΔΕΗ ήταν περίπου 3.000 ευρώ και η ίδια πλήρωσε κανονικά το πρόστιμο και το ρεύμα που καταναλώθηκε τη χρονική περίοδο που είχε διαπιστωθεί η κλοπή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το δικαστήριο αναγνώρισε ως ελαφρυντικό την πληρωμή του προστίμου, ωστόσο καταδίκασε την Έφη Θώδη σε οκτώ μήνες φυλάκιση. 

Να σημειωθεί πως η πλευρά της Έφης Θώδη παραδέχτηκε στο δικαστήριο πως έγινε η κλοπή και χρεώθηκε σε εκείνη επειδή είναι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ωστόσο, εκείνο το διάστημα έλειπε από την οικία της και βρισκόταν στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, ενώ μόλις επέστρεψε και αντιλήφθηκε τι συνέβη έσπευσε να πληρώσει το πρόστιμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ