Η Κιμ Καρντάσιαν μιλά πρώτη φορά για την απιστία του συντρόφου της Κλόε 3 μέρες πριν γεννήσει- «Του ράβει κοστούμι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για πρώτη φορά, μέλος της οικογένειας Kardashian πήρε επισήμως θέση για την απιστία του Τριστάν Τόμσον.

Η Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το σκάνδαλο που ξέσπασε, λίγο πριν η αδελφή της, Κλόε, φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

«Kαημένη Κλόε... Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Είναι χάλια η κατάσταση... Ήμασταν πραγματικά όλοι δίπλα στην Κλόε, και είμαστε ακόμα... Είναι τόσο δυνατή και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Είναι μια πολύ θλιβερή κατάσταση...  Επειδή υπάρχει στη μέση ένα μωρό δεν θα ήθελα να εκφραστώ άσχημα, γιατί κάποια μέρα η True θα τα δει όλα αυτά» τόνισε η Kim.

Να υπενθυμίσουμε πως μόλις τρεις ημέρες πριν η Κλόε φέρει στον κόσμο την κορούλα τους, True, ο Τριστάν Τόμσον έγινε πρωτοσέλιδο, καθώς κυκλοφόρησαν βίντεο και φωτογραφίες με τον 27χρονο μπασκετμπολίστα, να φιλά στο στόμα κάποια άλλη και να μπαίνει σε ξενοδοχείο παρέα με νεαρές γυναίκες.

Το σκάνδαλο έκανε ράκος, όπως ήταν λογικό, την Κλόε, ενώ ολόκληρη η οικογένεια Καρντάσιαν ήταν έξαλλη με τον "άτακτο" Τριστάν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ