Συνεχίζεται το Criminal Justice με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο ρόλο του Τζέιμς Γκαντολφίνι που «έφυγε» τον περασμένο Ιούνιο

Η δημοφιλής αμερικανική σειρά «HBO Criminal Justice»-παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους τελευταίους μήνες- ανακοίνωσε πως ξεκινάει και πάλι τα γυρίσματα με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Η δημοφιλής αμερικανική σειρά «HBO Criminal Justice»-παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους τελευταίους μήνες- ανακοίνωσε πως ξεκινάει και πάλι τα γυρίσματα με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ο σπουδαίος ηθοποιος θα αναλάβει τον ρόλο του δικηγόρου -που υποδυόταν ο Τζέιμς Γκαντολφίνι που πέθανε αιφνιδίως- σε ηλικία 51 ετών- τον περασμένο Ιούνιο.



Μετά από μήνες λοιπόν από τον θάνατο του ηθοποιού , η εταιρία ανακοίνωσε πως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς. Όσο για την πρώτη δίκη του Ντε Νίρο στη σειρά; Θα υπερασπιστεί έναν νεαρό ταξιτζή που κατηγορήθηκε άδικα για φόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντε Νίρο έχει συμφωνήσει και με τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς και τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ