Μικρά tips ομορφιάς- Μυστικά για να είστε λαμπερές χωρίς να ξοδεύετε χρήματα!

Μικρά και άκρως πολύτιμα tips ομορφιάς!

Η φροντίδα της κάθε γυναίκας είναι πολύ σημαντική και επιβάλλεται ακόμα και αν κοστίζει κάτι παραπάνω.

Τον τελευταίο καιρό πάντως όπου σταθώ και όπου βρεθώ ακούω για το πόσο έχουν περιορίσει οι γυναίκες τα προσωπικά τους έξοδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των χαμηλών εισοδημάτων που μπαίνουν στην κάθε οικογένεια ενώ παράλληλα διακρίνω μια στροφή προς τα φυσικά καλλυντικά.

Αυτά δηλαδή που φτιάχνουμε μόνες μας στο σπίτι μας αλλά και εκείνα που είναι φυσικής προέλευσης και τα αγοράζουμε από τα φαρμακεία. Οτιδήποτε ανακαλύπτουμε λοιπόν σ’αυτή τη φάση της ζωής μας για να βελτιώνουμε την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας είναι κέρδος!

  • Αν ρίξεις στη μπανιέρα σου μερικά φακελάκια πράσινο τσάι το μπάνιο σου θα γίνει πιο απολαυστικό και η επιδερμίδα σου θα τονωθεί ευχάριστα. Είναι ένας τρόπος για ένα detox bath που θα ξεκουράσει το σώμα σου και θα το γεμίσει υγεία, όπως αναφέρει το toimerologio.me.
  • Για να δείχνουν οι βλεφαρίδες σου πιο πυκνές και εντυπωσιακές υπάρχει ένα εύκολο και ανέξοδο κόλπο. Απλώστε μια στρώση μάσκαρα, στην συνέχεια βάλε λίγο ταλκ στις βλεφαρίδες σου και επανέλαβε  μια ακόμα στρώση μάσκαρα.  

  • Για ένα πετυχημένο μανικιούρ από τα χεράκια σας, στα χεράκια σας, υπάρχει τρόπος! Αν τοποθετήσετε υγρή κόλα γύρω από το κάθε νύχι και στην συνέχεια τα βάψετε το αποτέλεσμα θα σας αρέσει σίγουρα. Όταν θα αφαιρέσετε την κόλα θα δείτε την ομοιομορφία στο μανικιούρ σας και σίγουρα θα ενθουσιαστείτε.  
  • ΄Οταν ταξιδεύετε θυμηθείτε να βάλετε στην πούδρα σας λίγο βαμβάκι πριν κλείσετε το καπάκι. Έτσι θα είστε σίγουρες οτι δεν θα γίνει το προϊόν χίλια κομμάτια.
  • Αν θέλετε να "μαραθεί" το σπυράκι σας γρήγορα και εύκολα μπορείτε να βάλετε λίγο Listerine και να το δείτε να μικραίνει.  
  • Αν θέλετε να ξυρίσετε τα πόδια σας και δεν έχετε τον κατάλληλο αφρό χρησιμοποιήστε baby oil ή conditioner και τα πόδια σας θα είναι πολύ απαλά.
  • Αν η πούδρα σας σπάσει μην την πετάξετε. Μπορείτε να ρίξετε λίγο οινόπνευμα και να την δείτε να παίρνει ξανά την αρχική της μορφή.

  • Αν δεν θέλετε να ξοδεύετε χρήματα για dry shampoo δοκιμάστε να βάλετε στις ρίζες των μαλλιών σας λίγο ταλκ. Το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με αυτό του dry shampoo. 
  • Λίγο πριν χρησιμοποιήσετε το eyelash curler σας χρησιμοποιείστε το πιστολάκι των μαλλιών σας για να το ζεστάνετε. Θα διαπιστώσετε πόσο πιο αποτελεσματικό είναι όταν είναι ζεστό.
  • Η ξηρότητα των μαλλιών και του προσώπου σας μπορεί να αντιμετωπιστεί με λάδι καρύδας. Αν δεν έχετε ήδη ένα μπουκαλάκι στο σπίτι σας θα σας συμβούλευα να αγοράσετε ένα άμεσα γιατί θα σας λύσει πολλά θέματα χωρίς να σπαταλήσετε πολλά χρήματα.  
  • Τέλος για να δώσετε ωραίο σχήμα στα φρύδια σας χτενίστε τα αφού πρώτα έχετε ψεκάσει το βουρτσάκι με λακ για τα μαλλιά.

Καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ