Στο νοσοκομείο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Οι γιατροί διέγνωσαν υπερκόπωση.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος εισήχθη την Κυριακή στο Αμερικανικό Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, όπου οι γιατροί του διέγνωσαν υπερκόπωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα», το πρωί της Κυριακής ο Πατριάρχης αισθάνθηκε ζάλη, στην οποία αρχικά δεν έδωσε πολλή σημασία.

Καθώς ετοιμαζόταν να μεταβεί στο Φανάρι για να προστεί της Θείας Λειτουργίας και να τελέσει την εις Διάκονο χειροτονία του εκ Ζακύνθου καταγόμενου θεολόγου Αλεξάνδρου Κούτση, ο οποίος θα ενταχθεί και θα υπηρετήσει στην Πατριαρχική Αυλή, αισθάνθηκε εντονότερη ζάλη και ειδοποίησε ότι δεν θα πάει να Λειτουργήσει.

Συνάμα ακύρωσε την επίσκεψή του στη Σμύρνη για 6, 7 και 8 Μαΐου όπου θα μετέβαινε με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρο.

Επειδή, όμως, επέμενε ο πονοκέφαλος, ο Παναγιότατος μετέβη στο Αμερικανικό Νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε υποστεί υπερκόπωση.

Παρέμεινε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, υπεβλήθη σε εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν τίποτε το ανησυχητικό για την υγεία του και τελικά πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα, με τους γιατρούς να του υποδεικνύουν πως θα πρέπει να ξεκουραστεί για μερικές μέρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ