Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αυτές είναι οι 25 χώρες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό της Eurovision- Παραμένει πρώτη στα στοιχήματα η Φουρέιρα, ποιοι την απειλούν

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου.

Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του 63ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Altice Arena της Λισαβόνας.

Από τον χθεσινό Β΄Ημιτελικό το εισιτήριο πήραν οι: Σερβία, Μολδαβία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Σουηδία, Αυστραλία, Νορβηγία, Δανία, Σλοβενία και Ολλανδία.

Να υπενθυμίσουμε πως από τον Α' Ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη προκρίθηκαν οι: Λιθουανία, Ισραήλ, Τσεχία, Βουλγαρία, Αλβανία, Φιλανδία, Ιρλανδία, Εσθονία, Κύπρος και Αυστρία.

Μαζί με αυτές τις 20 χώρες, το Σάββατο 12 Μαΐου, θα εμφανιστούν και οι «Big Five» (Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία), καθώς και η διοργανώτρια Πορτογαλία, που παραδοσιακά περνούν στον τελικό απευθείας.

Εν τω μεταξύ, η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα και το "Fuego" διατηρούν την πρωτιά στα στοιχήματα, με την Ισραηλινή Νέτα- το απόλυτο φαβορί του διαγωνισμού όλο αυτό τον καιρό- να έχει περάσει στην δεύτερη θέση.

Τρίτη είναι η Γαλλία με το "Mercy", ενώ ο Αλεξάντερ Ρίμπακ, που μέχρι πρότινος απειλούσε την Ελένη Φουρέιρα, μετά την συμμετοχή του στον χθεσινό ημιτελικό "κατρακύλησε" στην 9η θέση.

Ωστόσο, πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι τον μεγάλο τελικό, τον οποίο περιμένουν με αγωνία οι 25 συμμετέχουσες αποστολές!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ