Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται! - Τα "πρέπει" και τα "μη"

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας,

Τι μας επιφυλάσσουν οι πλανήτες στο ερωτικό πεδίο για την εβδομάδα που έρχεται; Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, όπως τα δίνει η Ανδριάννα Σαρρή στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Alright Κριέ του 3ου! Το παιχνίδι στον έρωτα με τα μηνυματάκια και τα τηλεφωνήματα συνεχίζεται! Νέες γνωριμίες αλλά και μηνύματα που εδώ και καιρό περιμένεις, φτάνουν με το «Καλημέρα» της εβδομάδας! Αχ, είσαι και εσύ βρε Κριέ του 2ου που απορώ πραγματικά… Τόση σεξουαλικότητα και γοητεία που την βάζεις; Και αυτήν την εβδομάδα…, θα «φας» καλά…
Τα «ΜΗ»: Ευτυχώς που υπάρχουν και οι φίλοι αυτήν την εβδομάδα Κριέ του 1ου και σε στηρίζουν τα καημένα και στις πίκρες σου, και στα νεύρα σου και στα προβλήματα σου! Α, ρε Κρόνε τι μας κάνεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Α, οκ… Έχουμε ρε σεις και τους Ταύρους του 2ου και του 3ου, που θέλουν να ακούσουν και πρόβλεψη! Ρε με δουλεύετε ρε; Εσείς στον Έρωτα είστε σαν την ​​Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο στην Eurovision! Μπαίνετε τελικό, χωρίς καν να προσπαθήσετε! Όπως καταλάβατε, πάλι καλοπερνάτε αυτήν την Εβδομάδα! 
Τα «ΜΗ»: Εσύ πάλι Ταύρε του 1ου είσαι σαν την Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision! Εκεί που όλοι αποθεώνουν το τραγούδι σου, δεν πλησιάζεις καν την πηγή, όχι απλά δεν πίνεις νερό! Βλέπεις, αυτήν την εβδομάδα θα έχεις τα τυχερά σου στον Έρωτα, ιδίως για σοβαρά θέματα, αλλά θα έχεις και ανατροπές και καυγάδες και έντονες παρεξηγήσεις και γενικά χαμένο τον μπούσουλα…

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Από την μια έχεις τους Διδύμους του 3ου που ομορφαίνουν, γοητεύουν και χορταίνουν ερωτικές επιτυχίες και από την άλλη έχεις τους σέξι Διδύμους του 1ου που χορταίνουν κατακτήσεις και θαυμαστές! Wow δηλαδή! 
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου χαλάρωσε λίγο με την δουλειά πάλι! Και μην παραπονιέσαι για κούραση! Αντοχές για… Έρωτα πάντα έχουμε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και επιτέλους Καρκινάκι του 3ου! Τέλος το παρελθόν, τέλος οι λάθος σχέσεις, τέλος τα «αρρωστημένα» και τοξικά πρόσωπα στην ζωή σου! Νέα άτομα ή νέες καταστάσεις έρχονται στην ζωή σου, που σου δίνουν αυτό που αξίζεις! Καλά εσύ του 2ου, ερωτικά είσαι κάτι σαν πάρτι, δεξίωση, χοροεσπερίδα κτλ. Ερωτικό γλέντι δηλαδή! Έτσι σε θέλω! 
Τα «ΜΗ»: Βρε μωρό μου εσύ του 1ου, οκ όλα μια χαρά αυτή την εβδομάδα. αλλά είναι και αυτός ο Κρόνος ο άτιμος που ότι καλό έρχεται, δεν λέει να το σταθεροποιήσει!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:3ο δεκαήμερο ετοιμάσου!  Αυτήν την εβδομάδα όλα αλλάζουν και ναι, ένα μεγάλο όνειρο κατακτάται! Με την ανάλογη διεκδίκηση βεβαίως-βεβαίως! Το γλεντάτε! 
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο δεν σε μπορώ τόσο κυρία Κοκοβίκου ή Αχιλλέα από τα εγκλήματα… Είπαμε οκ, να ηρεμήσεις, αλλά το να ασχολείσαι όλο με το σπίτι και την δουλειά ή να πέφτεις για ύπνο από τις 10, δεν είναι τρόπος για να βρεις τον έρωτα! Εσύ πάλι του 1ου τι να σου πω! Είπαμε ωραίο το δράμα και το «Μάρθα Βούρτση» στυλάκι αλλά το παρακάνεις αυτές τις μέρες και την πατάς…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και άλλη μία εβδομάδα που δεν σηκώνω κουβέντα από Παρθένους του 1ου και του 3ου! Βλέπεις θα έχουν άπειρες κατακτήσεις, εξομολογήσεις, τύχη, καλοπέραση, λάμψη και φουλαριστές ευκαιρίες ερωτικές! Και λίγα λέω, παιδιά… 
Τα «ΜΗ»:  Εσύ γλυκό μου του 2ου, μην ανυπομονείς! Έρχονται και για σένα τα… λαμπερά! Προς το παρόν «ψήσε κατάσταση» με μηνυματάκια και μπόλικο μπλα-μπλα!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Τύχη βουνό λέμε Ζυγέ του 3ου! Μηνύματα, ταξίδια, συναντήσεις, χαρά, καλοπέραση και νέες γνωριμίες σε φέρνουν κοντά-πολύ κοντά όμως-στους ερωτικούς σου στόχους, you lucky creature…
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου παίρνεις λίγο μπρος (επιτέλους) στον έρωτα, ωστόσο είσαι με το ένα πόδι στο νέο, το καλό, το συναρπαστικό και το άλλο το (βρωμερό) πόδι, εκεί, κολλημένο στο παρελθόν! Εσύ του 2ου χαλάρωσε λίγο… Είπαμε να ανεβάσεις τα στάνταρ σου, όχι την μύτη σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αυτά είναι! Σκορπιέ του 2ου περνάς την καλύτερη φάση ever, όχι μόνο στον Έρωτα αλλά και παντού! Άρπαζε ευκαιρίες λέμε! Εσύ του 3ου πάλι, να ξέρεις, πως αυτή η εβδομάδα είναι εκείνη ή που θα σου βρει το άλλο σου μισό ή θα σου δώσει την ευκαιρία να… επισημοποιήσεις τον έρωτα! Άντε, βρε! Και εγώ κουμπάρα! 
Τα «ΜΗ»: Ότι σιχαίνεσαι είναι οι ξαφνικές εντάσεις και μάλιστα να χάνεις και το δίκιο σου! Προετοιμάσου όμως Σκορπιέ του 1ου, γιατί μπορεί αυτή η εβδομάδα να είναι καλή για σένα, αλλά θα «ξεκάνει» τα νεύρα σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Γιε μου του 1ου που πας;  Μάνα πάω να κατακτήσω τα όνειρα μου και να αλλάξω τα πάντα όλα! Εσύ γιε μου του 3ου που πας; Μάνα ετοίμασε κουφέτα! Παντρεύομαι!  
Τα «ΜΗ»: Μωρέ, όλα καλά σου πάνε ρε μαναράκι του 2ου, αλλά χαλάρωσε λίγο με την τόση «ευτυχία» γιατί η υπεραισιοδοξία, προσγειώνει απότομα…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τα σακιά Τύχης πιάσε μπαρμπα-Δήμο για τα παιδιά εδώ, του 2ου και του 3ου, που τα έχουν παραγγείλει!Ετοιμαστείτε για την μεγάλη αλλαγή! Για την εύνοια που το ίδιο το σύμπαν (ο μπαρμπα-Δήμος) σας χρωστάει! 
Τα «ΜΗ»: Να σου πω μωρέ, εσένα του 1ου… Δεν ξεσκάς λίγο αυτήν την εβδομάδα; Ναι, οκ, ξέρω, είναι πολλά τα προβλήματα αλλά πίστεψε με, έρχονται και καλά αυτές τις μέρες! Promise!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο καλό μου, άλλη μία εβδομάδα που τρελαίνεις κόσμο αλλά τρελαίνεις και το μυαλό σου, μη πιστεύοντας την ερωτική σου τύχη! Για λίγες ακόμα εμφανίσεις η Αφροδιτούλα στα ερωτικά σου λημέρια! Απόλαυσε την! 
Τα «ΜΗ»: Καλά… Χαλάρωσε λίγο εσύ καριερίστα του 2ου! Τόση δουλειά και από «κοκό» τίποτα;;; Τι Υδροχόος είσαι εσύ μάνα μου; Κι εσύ του 1ου. άραξε λίγο με τα νεύρα και τους εγωισμούς σου! Εναντίον σου θα γυρίσει στο λέω!

ΙΧΘΥΣ 
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Οκ, κάτι άλλο θέλετε 1ο και 3ο δεκαήμερο; Και μηνύματα θα έχετε, και εξομολογήσεις, και θετικές εκπλήξεις και σιγουριά για τον γοητευτικό εαυτό σας! Δώστε πόνο ερωτικά μου πλάσματα! 
Τα «ΜΗ»:  Αγαπάρα μου του 2ου και εσύ μέσα στην ερωτική τύχη είσαι, δεν έχω να πω κάτι κακό! Αλλά μήπως το παρακάνεις με την υπεραισιοδοξία σου και φας πάλι τα μούτρα σου;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ