Ιζαμπέλ Ατζανί : Όταν μία πραγματική Γαλλίδα φοράει Dior δημιουργία φλόραλ & πάει στις Κάννες (ΦΩΤΟ)

Τριανταπέντε χρόνια μετά επέστρεψε στις Κάννες και μαγνήτισε το κοινό

Η Ιζαμπέλ Ατζανί επέστρεψε στις Κάννες  και περπάτησε στο κόκκινο χαλί στην εναρκτήρια προβολή του 71ου Φεστιβάλ Καννών,με τον αέρα που μόνο μια μεγάλη σταρ έχει.

Η Γαλλίδα ηθοποιός βρέθηκε στις Κάννες για την προβολή της ταινίας "Le monde est à toi" (Ο κόσμος είναι δικός σου) στην οποία πρωταγωνιστεί. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ρομέν Γαβράς.

Η Ιζαμπέλ Ατζανί έκλεψε τις εντυπώσεις αδυνατισμένη κατά 40 κιλά τα οποία έχασε πρόσφατα. Με μια αέρινη φλόραλ δημιουργία του οίκου Dior, ήταν μία από τις πιο κομψές και φινετσάτες παρουσίες στο Φεστιβάλ.

"Μαγνήτισε" το φακό με τα πάντα υπέροχα μάτια της, τα οποία δεν έχασαν τη γοητεία τους παρότι το πρόσωπο της ήταν ελαφρώς πρησμένο από το μπότοξ .

Το 1983, η 28χρονη τότε  Ιζαμπέλ Ατζανί θεωρούνταν μία από τις ωραιότερες Γαλλίδες ηθοποιούς  και μία από τις ωραιότερες γυναίκες  στον κόσμο. Όπως αναφέρει η Paris Match, φτάνοντας τότε στο Φεστιβάλ Καννών για να συνοδεύσει την ταινία του Ζακ Μπεκέρ « L'Été Μeur­trier» αρνήθηκε να συμμετάσχει στο παραδοσιακό photo call που γίνεται πριν τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας. Η ίδια δήλωσε τότε ότι είχε εξαντληθεί από την επιμονή των παπαράτσι να εισβάλλουν στην προσωπική της ζωή και αυτοί με τη σειρά τους της το κράτησαν μποϋκοτάροντας την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί το βράδυ της πρεμιέρας της ταινίας.

Τριανταπέντε χρόνια μετά η Ιζαμπέλ Ατζανί επιστρέφει στο Φεστιβάλ και δείχνει ότι μια αληθινή σταρ δεν έχει να φοβάται τίποτα. Η Ιζαμπέλ Ατζανί έχει ένα γιο 23 ετών από τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις. Ο γιος της Γκάμπριελ -Κέιν Ντέι Λιούις έχει κληρονομήσει τα υπέροχα μάτια της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ